Har du også hudproblemer? Her er 7 bud på behandlinger

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Retouch, Exuviance, Face Up Skincare, Cutis Clinic, Alfa Omega-Klinikken, Beauté Pacifique & Australian Bodycare.

Har du også hudproblemer? Her er 7 bud på behandlinger

Hvad er hemmeligheden bag problemfri hud? Det kan være svært at svare på, for der er jo mange forskellige hudtyper og flere unikke udfordringer, når det gælder huden. Men her giver vi dig 7 bud på, hvordan du kan behandle nogle af de mest gængse hudproblemer.

Har du uren hud? Rosacea, rynker, karsprængninger, pigmenteringer, manglende volumen eller andet? Så er det ikke altid, at du selv kan løse udfordringen, men må have professionel hjælp. Herunder guider vi dig til, hvor du kan gå hen, hvis du døjer med hudproblemer og vil forkæle og pleje din hud på nye måder.

Naturlig olie fra Australienaustr.jpg

Hemmeligheden til at slippe af med bumser og uren hud kan findes i den australske natur. Ansigtsprodukterne fra Australian Bodycare er baseret på den bakteriemodvirkende og 100% naturlige olie fra Australien, Tea Tree Oil, som hjælper med at modvirke og forebygge hudproblemer.

Pakken med 4 ansigtsprodukter til uren hud, bumser og hudorme renser effektivt for bakterier og snavs, som kan forårsage fedtet hud og andre hudproblemer. Pakken består af skånsom ansigtsrens, Niacinamid Serum, Peeling Serum med et naturligt indhold af AHA frugtsyre og en fugtgivende ansigtscreme.

Giv bumser og uren hud kamp til stregen med Tea Tree Oil!

Ekstra stærk mod uren hudbeautepacifique_super3_-_2_1.jpg

Hvis du døjer med uren hud, så kan du næsten ikke komme udenom Super3 Booster fra danske Beauté Pacifique. Det gælder både, når du er i teenage- eller voksenalderen. Beauté Pacifique har brugt de sidste 25 år på at udvikle produkter med dokumenteret effekt i tæt samarbejde med hudlæger over hele verden – herigennem har de produceret et banebrydende produkt som kan modvirke uren hud.

Super3 Boosteren er godt til dig med uren hud, da den nedsætter produktionen af fedtstof. Den indeholder to effektive Vitamin A typer, som gendanner tabt collagenstruktur ved at stimulere produktionen af collagen og elastin. Ingrediensen Propolis bekæmper bumser og modvirker ardannelser, så din hud atter kommer i balance.

Hvis du lider af Rosaceaalfasamlet.jpg

Så vil Alfa Omega-Klinikken sikkert kunne hjælpe dig. Rosacea en betændelsestilstand i huden, som sætter sig specifikt i ansigtet. Sygdommen opdages oftest via en begyndende rødme i ansigtet og en følelse af stikken og prikken i huden. 3-5 % af befolkningen får rosacea. Rosacea opstår typisk i 30-50-årsalderen. Kvinder får det noget oftere end mænd. 

Alfa Omega Klinikken benytter et lysbehandlingsforløb – Kleresca® – som er et forskningsbaseret, anerkendt Rosacea behandlingsforløb. De begynder altid med en gratis hudanalyse og vejleder dig med hensyn til behandling og produktvalg til dit hudproblem. Book en tid til en gratis konsultation her.

Alt til din hud samlet ét stedcutisclinic_afd-hudproblemer-cc.jpg

Har du uren hud, rosacea, rynker, karsprængninger, pigmenteringer, manglende volumen eller andet? Så kan du få alt til din hud samlet ét sted hos Cutis Clinic.

Cutis Clinic er specialister i de nyeste og mest avancerede, dermatologiske og kosmetiske behandlinger med klinikker i Odense, Køge og Kolding.

Hos Cutis Clinic møder du højtuddannede speciallæger, kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer. Det er et personale med et højt, fagligt niveau til at udføre lovlige og sikre, lægelige behandlinger.

Du kan få behandlinger og rådgivning på flest muligt af dine ønsker og behov relateret til huden.
Book tid til en gratis konsultation.

Skånsom ansigtsbehandling med HydraFacialfaceupskincare-hydrafacial.jpg

Har du nogensinde hørt om HydraFacial? Ellers er det på tide! I hjertet af København, i deres store smukke lokaler på Strøget, finder du Face Up Skincare, som er en af landets mest erfarne og professionelle hudplejeklinikker, der følger med tiden. Face Up Skincare tilbyder – udover alt det klassiske – HydraFacial-behandlinger, som er yderst populære verden over.

En HydraFacial er ifølge dem meget mere end bare en ansigtsbehandling! HydraFacial er den eneste hydradermabrasion, som i én og samme behandling renser, peeler, fjerner urenheder og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter til huden. Hydrafacial giver dig øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater samt en ren, smuk og klar hud - uden irritation.

Frugtsyre-behandling til at forny hudenhealt_beauty_exu-pro-afd-behandling.jpg

Vil du have en hud, som trives endnu bedre? En professionel Exuviance-behandling er en avanceret behandling med dokumenteret effekt. En Exuviance-behandling eksfolierer effektivt huden og minimerer tilstopning af porerne, som kan føre til akne og komedoner. Desuden reduceres synligheden af forstørrede porer. Pigmenteringer, som bl.a. skyldes akne, udjævnes også. Hudstrukturen bliver jævnere, huden får fornyet spændstighed, og dens fugtbindende stoffer stimuleres. Resultatet er en hud, som trives endnu bedre.

Find en klinik her.

Ifølge Exuviance kan man allerede efter den første behandling se en opfriskende effekt, men det bedste resultat fås efter en række behandlinger.

Acne Away - Bumsefri hud!retouch-clinic_artikel-pa-alt.dk_acne-away_skrddersyet-behandling-der-bekmper-akne-og-bumser.jpg

Akne er en kompleks og invaliderende hudlidelse. For at komme akne til livs kræver det ikke kun én behandling – det kræver en kombinationsbehandling, hvor akne bekæmpes både indefra og udefra.

Retouch Clinic har sammensat pakken Acne Away, som ifølge dem indeholder alt, hvad der skal til for at bekæmpe akne - uanset om det er tale om cystisk akne, papulopustuløs akne (moderat akne), mild akne eller akne, som er hormonelt forskyldt.

Acne Away-pakken fra Retouch Clinic består af medicinsk behandling, hudpleje, laser og peeling. Forløbet strækker sig over 6-9 måneder.

Acne Away-pakken garanterer flottere og bumsefri hud!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hud, Hudpleje, Bumser og Sundhedstips