harry styles

Foto: Getty Images Harry Styles lancerer sit eget non-binære skønhedsmærke under navnet Pleasing.

Harry Styles lancerer skønhedsmærke: ”Jeg vil få folk til at føle sig smukke”

Sanger Harry Styles er kendt for at skubbe til grænserne med sin påklædning. For der skal ingen grænser være. På samme måde skal alle folk føle sig smukke. Derfor lancerer sangeren nu sit eget skønhedsmærke, der skal præcis dét. Pleasing, hedder det.

Hvis ikke Harry Styles skulle gøre det, hvem så? Altså lancere et non-binært skønhedsmærke. Nej vel? Det giver mening.

LÆS OGSÅ: Mark Bryan: "Jeg formår at få kvindetøj til at se maskulint ud"

Harry Styles er efterhånden kendt for sin non-binære og ”flydende” garderobe. For han sætter med andre ord sin hat, som han vil og er ikke bleg for at optræde i ”feminine” gevandter og har også flere gange indtaget den røde løber i outfits, hvor han ikke lader sig begrænse af et bestemt køn.

Det har delt vandene, når den 27-årige sanger har brudt med den heteronormative tøjopfattelse, men det har også inspireret og været med til at slå fast, at ingen skal lade sig begrænse.

Det statement manifesterede det tidligere One Direction-medlem yderligere, da han ved udgangen af 2020 blev den første mand i 127 år til at pryde forsiden af det amerikanske modemagasin Vogue alene – og så endda iklædt en kjole.

Forsiden blev heftigt debatteret på det sociale medie Twitter, hvor mange heldigvis applauderede den smukke forside.

Det stopper ikke her. For Harry Styles er ligeglad med kritikerne og har netop annonceret, at han lancerer sit eget non-binære skønhedsmærke.

”Finding your Pleasing”

Allerede først på året begyndte rygterne at svirre på Twitter og Instagram, og nu er det så officielt: Harry Styles lancerer sit eget skønhedsmærke under navnet Pleasing.

Via et opslag på Instagram bekræftede sangeren lanceringen med et kampagnebillede af sig selv og teksten ”Finding your Pleasing”.

Skønhedsserien er vegansk, uden parabener og ikke testet på dyr. Den består indtil videre af seks produkter: fire neglelakker, et kombineret læbe- og øjenserum og et ansigtsserum med priser fra cirka 130-500 kr. Produkterne kan pre-bestilles her, indtil serien endeligt lanceres den 29. november.

I en pressemeddelelse har sangeren udtalt følgende:

”Da vi besluttede, at Pleasing skulle lave skønhedsprodukter, ville jeg være sikker på, at det var noget, jeg selv ville bruge. Jeg vil ikke lave produkter, der maskerer folk, jeg vil fremhæve dem og få dem til at føle sig smukke.”

Skønhedsserien tager altså udgangspunkt i Harry Styles’ egne skønhedsrutiner, men er tiltænkt os alle sammen.

Noget, der bliver sat dobbeltstreg under i kampagnebillederne, som favner bredt. For Pleasing har til opgave at hylde ”mængden af unikke identiteter i vores samfund” – og altså skubbe til grænserne, præcis ligesom sangeren selv gør det.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed