Helena Christensen bliver skønhedsambassadør

Helena Christensen bliver skønhedsambassadør

Supermodel og Eurowoman covermodel Helena Christensen har netop blevet udnævnt som ambassadør for det danske beautybrand Beauté Pacifique.


Beauté Pacifique er på rekordtid blevet en favorit blandt skønhedselskere i hele Danmark og for det kvalitetsbevidste brand var det naturligt at teame op med Helena Christensen: 

”I Beauté Pacifique er vi dybt imponerede af den stilfærdige måde som Helena Christensen har gjort sig selv og Danmark verdenskendte for det bedste af det bedste inden for sit virkefelt. Vi har gennem et stykke tid lært hende at kende som et meget vidende og dannet menneske, og vi er glade for, at hun på baggrund af sine egne gode oplevelser med produkterne gerne vil hjælpe os med at udbrede kendskabet til Beauté Pacifique globalt,” fortæller direktør i Beauté Pacifique, Flemming K. Christensen.Helena Christensen blev selv præsenteret for Beauté Pacifique gennem sin bedste veninde: ”Hun fortalte mig, at hun endelig havde fundet en vidunderlig hudplejeserie, der havde ændret hendes hud radikalt. Den måtte jeg selvfølgelig også selv prøve, og jeg må ærligt indrømme, at der virkelig er sket forskel med min hud,” fortæller Helena Christensen, der har brugt produktet siden.

 

Stift nærmere bekendtskab med Beauté Pacifique via deres hjemmeside. »

Se også: Mød Helena Christensen i Afrika »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Helena Christensen