Her er 4 Aarhus-butikker, du skal følge på Instagram
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Collage the Shop, House of Diamonds, Hørlyck & KAiKU.

Her er 4 Aarhus-butikker, du skal følge på Instagram

Mangler du inspiration til dit næste forårskøb? Så læs med her, hvor vi guider dig til de fineste designerbutikker i Smilets By.

Aarhus er kendt for Regnbuen på toppen af ARoS, hyggelige caféer, livlige barer i midtbyen og Isbjerget på havnekanten. Men Smilets By - og især Latinerkvarteret og Vestergade - gemmer også på en lang række skjulte butiksperler, du skal kende, hvis du er på udkig efter high end-brands, speciallavede smykker og unikt interiør.

Se med herunder, hvor vi har samlet et udpluk af Aarhus’ lækreste designerbutikker, der alle er et besøg, men bestemt også et klik værd. Deres Instagram-profiler byder nemlig på masser af skøn inspiration til dit næste forårskøb.

Collage the Shop – multibrand-butikker til både kvinder og mænd

House of Diamonds - fantastiske smykkekreationer til enhver

Hørlyck - en eksklusiv skobutik med passion for design og kvalitet

KAiKU - kærlighed for skandinavisk design

Collage the Shop – multibrand-butikker til både kvinder og mænd

På Vestergade og Lille Torv i det centrale Aarhus finder du Collage the Shop til henholdsvis kvinder og mænd. Multibrand-butikkerne tilbyder et stort udvalg af internationale luksusbrands med både klassiske og sæson-betonede produkter som tasker, sko og ready-to-wear. Her finder du designs fra blandt andre Balenciaga, Gucci, Loewe, Saint Laurent, Stella McCartney og Valentino, der alle er nøje udvalgt og tilpasset de stilbevidste kvinder og mænd i Skandinavien.

Collage Womens - Vestergade 4, 8000 Aarhus C
Collage Mens – Lille Torv 6A, 8000 Aarhus C

House of Diamonds - fantastiske smykkekreationer til enhver

På Strøget i Aarhus finder du smykkebutikken House of Diamonds, hvor design og kvalitet er i højsædet og lækre materialer bliver transformeret til de fineste smykker. Nøgleordet er gennemskuelighed, og det skinner altid igennem, når man udforsker butikkens kreationer og sortiment.

Er du til unikt, håndlavet smykkedesign, juveler og diamanter, er det helt sikkert House of Diamonds, du skal slå vejen forbi. Butikken er nemlig kendt for deres arbejde med speciallavede smykker og vielsesringe ikke mindst. På House of Diamonds hjemmeside finder du et udpluk af butikkens designs, ligesom du løbende kan følge med i nye varer på butikkens Instagram.

House of Diamonds - Ryesgade 33, 8000 Aarhus

Hørlyck - en eksklusiv skobutik med passion for design og kvalitet

I en charmerende hjørneejendom på kanten af Latinerkvarteret i Aarhus’ midtby ligger skobutikken Hørlyck. Butikken har gennem to årtier forsynet kunder med et bredt udvalg af tøj, sko og accessories fra eksklusive designere.

I Hørlyck kan du få opgraderet din garderobe med de nyeste styles fra ind-og udland i en hyggelig og afslappet atmosfære. Følg med på butikkens Instagram-profil, hvor du vil blive forsynet med masser af den seneste fodtøjsmode, eller tag forbi butikken i det hyggelige Latinerkvarter.

Hørlyck - Vestergade 8, 8000 Aarhus C

KAiKU - kærlighed for skandinavisk design

I et nedlagt smedeværksted i Brabrand har interiørbutik KAiKU indrettet sig i hyggelige rammer. I butikkens rustikke lokaler med højt til loftet strømmer lyset ind ad jernvinduer, og de mange kvadratmeter optages af smukt skandinavisk design, som er netop det, der ligger KAiKUs hjerte nært.

Stemningen fra butikken går igen på KAiKUs Instagram, hvor du finder et stort udvalg af de nyeste boligtrends, der kan inspirere dig til din egen boligindretning. Udover den fysiske butik har KAiKU også en stor webshop med alt, hvad hjertet begærer til dig, din familie og din bolig.

KAiKU - Langdalsvej 46, bygning 7, 8220 Brabrand

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Tøj, Smykker og Aarhus