Mest solgte skønhedsprodukter
Foto: Frederik Lentz Andersen og Philip Ørneborg Afsløring! Her er de mest populære skønhedsprodukter hos de hårdeste kritikere. Dem, der vil have dét, der virker, nemlig forbrugerne.

Skønhed: Mest solgte produkter

Her er de mest solgte produkter fra landets største skønhedsbutikker

Eurowoman har fået et eksklusivt indblik i nogle af landets bedste og største skønhedsbutikkers bestsellerlister, som vi her har håndplukket et udvalg fra.

Beauty by Boozt

Den stort set altomfavnende webshop Boozt.com har budt skønhedsverdenen indenfor. Men det er nu også dejligt at smøre og dufte og farveteste ude i den virkelige verden. Derfor har Beauty by Boozt også åbnet fysisk butik på RO's Torv i Roskilde.

1. Double Serum, Clarins, 595 kr.
Grøn banan, citrontimian og hybenolie er ingredienser i serummet, der giver huden et skud glød og gør den blød. Brug den før dag- og natcreme.

2. Visionnaire Day Creme, Lancôme, 599 kr.
Fidusen med fugtighedcremen er, at den smelter ind i huden på nul komma fem og giver den et friskt pust, en jævn og mat overflade og får porerne til at syne mindre.

3. Blue Beauty Drops, Raaw in a Jar, 650 kr.
Danske Raaw in a Jar har slået serum og olie sammen i ét i den blå eliksir, som dulmer røde kinder og kan bruges på selv den mest sensitive hud.

4. Advanced Night Repair Recovery Mask In Oil, Estée Lauder, 850 kr.
Nyeste skud inden for Advanced Night Repair-serien er en olie, der skal smøres ovenpå dit serum og hjælper med at styrke og binde serummet til huden, inden sengetid.

5. The Scent for Her, edp 50 ml, Hugo Boss, 640 kr.
Honningglaseret fersken, fresiablomster og, måske lidt overraskende, ristede kakaobønner er noterne i den frugtige duft.

LÆS OGSÅ: 2-i-1: 5 produkter, der kan mere end de skal

Illum Beauty Hall

Det kunne lige så vel være et stormagasin i New York eller Milano. Illums Beauty Hall, der ligger på Strøget i København, og som åbnede i maj, er blændende smukt indrettet og har et imponerende udvalg af eksklusive mærker, særligt Hourglass, Byredo og Diptyques stande er værd at kigge forbi.

1. Dry Shampoo Foam, OUAI, 225 kr.
Er man ikke altid på jagt efter en tørshampoo, der måske, ­forhåbentligt, kan gøre det lidt bedre end den seneste? Den skummende tørshampoo frisker håret op og giver det et løft. ­Ekstra plus: den er pudderfri.

2. Skin Caviar Luxe Cream, La Prairie, 3.100 kr.
Intet mindre end kaviarekstrakt kunne gøre det, da La Prairie skulle finde ingredienser til deres legendariske creme, der smører huden blød og hjælper den med ikke at blive gammel før tid.

3. Botanical Cream Deodorant, Aurelia, 195 kr.
En aluminiumsfri deodorant er at foretrække. Hvis den virker. Aurelias bud dufter friskt af eukalyptus og pebermynte og har en pudret konsistens, der absorberer sveden. No sweat.

4. Wood Sage & Sea Salt, cologne 100 ml, Jo Malone, 880 kr.
Rent, sprødt, råt. Det er som at være ved det brusende Vesterhav, når duften fra Jo Malone rammer næsen.

5. Radiant Creamy Concealer i farven Vanilla, NARS, 205 kr.
Det er smart, at concealeren kan bygges op i lag og give fra let til høj dækkeevne med sin fede konsistens, der aldrig sætter sig i kager.

Matas

Gode, gamle Matas, der har fulgt dig fra de spæde første beautyskridt og forsynet dig med Nivea-creme og Juicy Tubes fra Lancôme. Med 1.7 millioner Club Matas-medlemmer og et gigantisk udvalg på webshoppen kender de deres kunder og de produkter, de elsker.

1. 2000 Calorie Macara, Max Factor, 99 kr.
En nyklassiker, der blev lanceret for mere end to årtier siden, og som farver vipperne kulsorte og giver dem fylde, der kan gøre Bambi misundelig.

2. Luksus Shampoo, Matas, 45 kr.
Shampoo uden fikumdik, som vasker håret rent og gør det nemt at redde ud.

3. Moisture Surge, Clinique, 225 kr.
Den lyserøde creme-gelé-klassiker fra amerikanske Clinique giver fugt, så snart den rammer huden og er også god til sart og sensitiv hud.

4. The Original Black Peel Off Mask, Jorgobé Skin Care - Copenhagen, 198 kr.
Tilstoppede porer har fået sig en fjende. Det er den sorte tube, der med sit naturlige indhold, produceret i Danmark, baseret på egetræskul og troldhassel, suger urenhederne til sig, så du med et snuptag kan fjerne dem sammen med masken.

5. Hydrating Moisture-Rich Body Lotion, Clarins, 295 kr.
Ferskenmælk og sheasmør smører igennem med fugt, og appelsinblomstvoks har fået til at opgave at stramme den kære hud op.

LÆS OGSÅ: 5 tricks du skal kende, hvis du har fint hår

Nicehair.dk


Selv om webadressen hedder noget med hair, skal du ikke tage fejl. Her kan du også pleje og forskønne ansigt og krop med et overvældende udvalg af mærker. Og så er der ofte gode rabatter at hente på Nicehair.dk. Du kan også blive klippet, få skønhedsbehandlinger og manicure og købe produkter i deres fysiske butikker Nice Beauty, der ligger i Skolegade i Esbjerg og i Østergade i Kolding. Se mere Nicebeauty.dk.

1. Elixir Ultime Versatile Beautifying Oil Mist, Kérastase, 320 kr.
Nok kan hårtørreren gøre håret fyldigt. Men den kan også udtørre det. Tak til olien fra Kérastase, der beskytter mod en af hårets største venner og fjender.

2. Pink Molécule, edp 100 ml, Zarkoperfume, 700 kr.
Zarkoperfume finder inspiration i den nordiske natur, når parfumehusets dufte bliver skabt i Nordsjælland. Den pink bestseller dufter af danske skove... og lyserød champagne.

3. Touche Éclat, YSL, 299 kr.
Der er en grund til, at der bliver solgt en Touche Éclat hvert 10. sekund et sted i verden. Den bruges som concealer og highlighter på træt og trist hud.

4. Skin Smoothing Cream, Dermalogica, 495 kr.
Cremen er som en vitaminpille til huden med A-, C- og E-vitamin, der gør alt, hvad de kan, for at afholde forurening fra at trænge ind.

5. Recharge Ionic Body Brush, Karmameju, 399 kr.
Børst kroppen igennem i lange lige strøg mod hjertet for at sætte fut i nerve- og lymfesystemet, og sig på gensyn til appelsinhud.

LÆS OGSÅ: Her er de 10 mest solgte produkter i Sephora

Sephora

Engang skulle man til flagskibsbutikken på Champs-Elysées i Paris for at opleve Sephoras storhed og enorme udvalg af beautybrands. Nu kan du nøjes med at tage til Sephoras nye butik i Købmagergade i København. Eller faktisk behøver du bare åbne for computeren og internettet, hvor webshoppen er lanceret. Se mere på Sephora.dk.

1. They're Real Mascara, Benefit, 195 kr.
Nej, de er ikke fake. Det er bare mascaraen, der har farvet ­vipperne sorte, lange og fyldige. Børsten er god til at nå helt ind til roden af vipperne.

2. Panda's Dream So Cool Eye Stick, Tony Moly, 100 kr.
Koreansk skønhedsprodukt, når det er mest nuttet. Den lille panda på stick med bambus og havvandekstrakt virker kølende på trætte og hævede øjenomgivelser, med andre ord: pandaøjne.

3. Dermask Micro Jet Clearing Solution, Dr. Jart, 50 kr. pr. stk.
Jævn og glat hud, jo tak. Dr. Jarts maske kæmper en kamp mod urenheder og udjævner hudtonen uden at være for krads.

4. Mon Guerlain, edp 50 ml, GUERLAIN, 735 kr.
Med noter af lavendel fra Provence, jasmin fra Indien, sandeltræ fra Australien og vanilje fra Papua Ny Guinea løfter duften humøret og får dig til at tænke på varmere himmelstrøg.

5. Rose Lip Mask, Sephora, 40 kr.
Få kysseklare læber på 15 minutter med Sephoras sheetmask til læberne, der fugter og blødgør tørre læber. God at have ved hånden i efterårskulden, der kan være en hård nyser for den sarte hud på læberne.

Magasin du Nord

Stueetagen i stormagasinet på Kongens Nytorv i København har nærmest for evigt fungeret som drømmeland og skønhedssalon for ikoniske parfumer, velrenommerede mærker og nye lanceringer, også online. Se mere på Magasin.dk.

1. Prep n Prime Skin, MAC, 235 kr.
Foundationen tager sig bedre ud og holder længere, hvis den har et godt grundlag, en primer. Den flydende lotion fra MAC opsuger overskydende talg og neutraliserer rødme.

2. Sì, edp 50 ml, Giorgio Armani, 620 kr.
Nyklassikeren fra Giorgio Armani med det positive budskab, at du skal sige ja til livet. Og til en duft med solbær og rose. Dufter den faktisk lidt af solkysset hud?

3. Facial Cream, Rudolph Care, 495 kr.
Den danske svanemærkede cremedronning Andrea Elisabeth Rudolph giver en krammer til huden med fugt og skaber balance med aloe vera, troldnød og kamille.

4. Lait Corporel, Biotherm, 179 kr.
Den ikoniske bodylotion med den velkendte citrusduft, der kan vække morgentræt hud.

5. Moroccanoil Treatment, Moroccanoil, 259 kr.
Det var en god idé, Moroocanoil fik, da de skabte kulthårolien, som giver håret glans, uden at det klasker sammen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje, Parfume, Makeup og Hår