Her er skomodellerne, der hitter mest i 2021

Foto: Getty Images & PR Se sæsonens største skohits her.

Her er skomodellerne, der hitter mest i 2021

Der er heldigvis ingen grund til at rydde skoskabet for det fodtøj, du investerede i sidste år. Flere af de skomodeller, der hittede i 2020, går nemlig igen i år. Her er 10 styks.

Gummistøvler forever

emili_sindlev_støvler.jpg

ganni.jpg

Ganni, 1.699 kr. 

Den praktiske, cool og meget komfortable gummistøvle har på kort tid vundet vores hjerter, og du kan med fordel gøre som influencer Emili Sindlev og kombinere støvlen med et par shorts eller lade den give din feminine kjole et praktisk modspil.

TIP: Udfordre den traditionelle, sorte gummistøvle med et par farvede som disse fra Ganni, der er lavet af genbrugt gummi.

Be square

square.jpg

hm.jpg

H&M, 499 kr. 

90’erne er tilbage, og de har medbragt de høje sandaler med den firkantede snude. Skoen er faktisk gået hen og er blevet lidt af en nyklassiker på modescenen, som især gør sig godt som et elegant input i et casual jeans-look.

Læs også: 15 fede forårsjakker under 1.500 kr.

Komfort, komfort  

komfort.jpg

alohas.jpg

Alohas, 1.105 kr

Igennem det seneste år har vi virkelig lært at vægte komfort, når vi skal klæde os på, og det gælder også fodtøjet. De flade sko og sandaler med fluffy detaljer står således i kø for at kærtegne dine fødder.

Pasteller på banen

oastel.jpg

stinegoya.jpg

Stine Goya, 2.800 kr.

En trend, som vi med glæde genopliver, er de smukke pastelfarver. De kan både sættes sammen med andre fine farver eller bruges til at give lidt pastelpower til et enkelt, sort look.

Lang, længere, længst   

støver_2.jpg

steve_madden.jpg

Steve Madden, 1.199 kr.

De lange støvler er en klar favorit blandt stilikoner verden over, og måske skyldes det, at de er gode til nærmest alt. Fra jeans og en blazer til en midi-kjole, der lige mangler et ekstra pift.

Farfusser

chanel_sandal.jpg

rabens_saloner.jpg

Rabens Saloner, 1.450 kr. 

Du har nok set det. Far-sandalen er her, og den er kommet for at blive. Hypen startede sidste sommer, hvor Chanel udkom med de populære chunky sandaler med velcro, der både var flotte for øjet og gode for fødderne, og denne sæson er far stadig en stor inspirationskilde til fodtøjet.

Boho-chik

boho.jpg

unisa.jpg

Unisa, 892 kr. 

Især Dior og Chloé flirter med det romantiske bohemelook, og det kalder på matchende fodtøj i varme jordfarver. Bliv 70’er-lækker i et par lædersandaler eller træskoinspirerede sko med markante såler.

Læs også: 17 seje støvler, du kan bruge til ALT

Yndlingsboots

støvler.jpg

arket.jpg

Arket, 1.300 kr. 

Har du også kastet din kærlighed på den sporty og praktiske halvlange støvle, som fungerer så godt i det omskiftelige danske vejr? Så er der godt nyt. Den holder stadig, og hvis du skal investere i et nyt par, er der mange cool styles at vælge imellem – med snører eller chunky gummisåler, blot for at nævne nogle.

Den klassiske korte 

kort.jpg

repetto.jpg

Repetto, 3235 kr. 

Vi kan ikke forestille os en sæson uden den elegante korte støvle, der er forsynet med en lille hæl, og dette forår er ingen undtagelse. Gør dit outfit enkelt og stilfuldt med en klassisk sort i læder, eller skab blikfang med en hvid eller farvet.

Gadesmarte sneakers

sneakers.jpg

nb.jpg

New Balance, 750 kr.

Går sneakers nogensinde af mode? Vi tror det ikke. I hvert fald er skoen stadig vældigt meget til stede i gadebilledet dette forår, hvor især den sporty sneaker vil dominere.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko, Trends, Stil, Stiletter og Sneakers