Her er undertøjet, du bogstaveligt talt ikke kan mærke

sloggis nyeste BH vejer ingenting, men ændrer alt ved måden, vi hidtil har tænkt på undertøj. Lyder det for godt til at være sandt? Tro om igen.

Du er måske en af dem, der tror, at sloggi er lig med grå bomuldstrusser og en ikke synderligt flatterende BH? Hvis svaret er ja, er vi glade for at kunne oplyse dig om, at den overbevisning i den grad er forældet. Mærket, som blev lanceret i 1979, er det mest solgte trussebrand i Europa og leverer altid uovertruffen komfort i smukke silhuetter og farver.

Og netop komforten er i højsædet med sloggis nye undertøj: Et vaskeægte vægtløst vidunder til dig og din undertøjsskuffe.

Det foreløbige mål for sloggis kompromisløse jagt på det ultimative undertøj ligger ikke længere langt ude i fremtiden. Faktisk er målet så nært, at du kun skal vente få uger endnu, for med nyheden OXYGENE Infinite præsenterer sloggi nemlig en BH, du bogstaveligt talt ikke kan mærke.
BH_Trusse.jpgOxygene Infinite - priser fra 109 til 379 kr.

Den nye BH, der suppleres af matchende trusser i to forskellige styles, har et helt glat og moderne look med formede skåle, der gør bøjle overflødig og fremhæver kroppen naturligt. Med kun 28 gram er OXYGENE Infinite nærmest lavet af lethed, men der er stadig hold i materialet. Dette kan gøres ved at BH’ens komponenter er bragt ned til et absolut minimum, og materialet er ultra åndbart og vægtløst. OXYGENE Infinite gør samtidig op med de vante størrelser, og derfor er det nu lige så nemt at købe ny BH som at købe en T-shirt, fordi BH’en findes i størrelserne XS-L. Smart!PLT_Oxygene.jpg