Franske skønhedsprodukter

Foto: Getty

Her får du de franske skønhedsprodukter i Danmark

De franske apotekermærker hitter stadig. Se hvor du kan få fingrene i dine nye hudplejefavoritter.

Vi elsker Frankrig af rigtig mange grunde og én af dem er deres fantastiske apoteker, som ligger på hvert et gadehjørne og bugner af creme de la creme produkter, der leverer til topkarakter og samtidig står på den budgetvenlige hylde.

LÆS OGSÅ: Makeuptendensen du skal kende lige nu

Hvis ikke du kommer til det franske ofte nok, kan det være svært at opretholde sortimentet på badeværelset. Det er slut nu! Vi har samlet 7 klassikere.

1. Tørshampoo, Klorane, 109 kr.: Tørshampooen, der kan udøve mirakler. Ja, det er denne kending fra Klorane, vi taler om, der med sine rensende egenskaber, giver dig en følelse af, at du fået vasket hår, samtidig med at den fungerer som et styling-produkt, der giver fylde til håret. Fremgangsmåden er enkel: Spray tørshampooen direkte ned i hårrødderne, vent to minutter, børst håret igennem og du har fået en hurtig og nem opfriskning af håret.

2. Lait-Crème Concentre, Embryolisse, 199 kr.: Der er ikke så meget fikumdik over Lait-Crème fra Embryolisse og det kan siges ganske kort hvorfor: Det er en multifunktionel og fugtgivende ansigtscreme, der kan bruges af alle hudtyper, og som fungerer perfekt som primer under din makeup. Hvilket også forklarer, hvorfor den findes i stort set alle makeupartisters kit og modellers tasker.

3. Sensibio H2O, Bioderma, 119 kr.: Du kender den måske: rensevanden over dem alle fra Bioderma, der er i stand til at fjerne både ansigts- og øjenmake-up. Den indeholder det nærmest kultiske micellærvand, der har samme gode egenskaber som en rensemælk og en skintonic kombineret.

4. Huile Prodigieuse, Nuxe, 280 kr.: Den gyldne kropsolie dufter helt magisk og så er den nærende og blødgørende for huden med sine planteolier og E-vitamin. Du kan både smøre den på huden efter dit bad eller komme den i tørre hårspidser. Olien findes også med glimmer, som er smuk om sommeren på arme, bryst og ben.

5. Beauty Elixir, Caudalie, 119 kr.: Hvis den ikke allerede står på dit skrivebord, så er det på tide du anskaffer dig den opkvikkende mist. Skønhedseliksiren sprayes på ansigtet med lukkede øjne og frisker straks dit ansigt op, når klokken har passeret 15 og du føles tør og stram i masken. Den kan sagtens bruges oven på makeup og fungerer også godt når du vil fiksere din makeup om morgenen.

6. Almond Shower Oil, L'Occitane, 250 kr.: Denne vaskeolie forvandles til en let mælkekonsistens, når den kommer i kontakt med vand, og renser således kroppen blidt og skånsomt. Olien er beriget med mandelolie, og har et naturligt indhold af omega-6-fedtsyrer, der er med til at beskytte hudens egen hydrolipide film, så din krop efterlades silkeblød og med en fin og dejlig duft af mandler.

7. Homéoplasmine, Boiron, ca. 110 kr.: Salven over dem alle, med helende egenskaber, der fungerer perfekt som læbepomade og på sprukken, tør og irriteret hud. Den lægger sig op ad Elizabeth Ardens Eight Hour Cream – dog er den langt mindre fedtet, og så giver den læberne et mat og fugtet skær.

LÆS OGSÅ: "Den giver den flotteste glød og kan gøre selv de tørreste, hvide ben pæne igen"

LÆS OGSÅ: 6 skønne tips til din november

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du streetstyle-smart