Camille Charriere

Foto: Christian Vierig/Getty Images Mon ikke de hvide stiletter ville være noget for Camille Charriere?

Hvide stiletter

H&M har lavet den smarteste stilet – og den koster kun 299 kroner

Måske har du allerede set dem, og hvis ikke er det med at være hurtig på tasterne. Vi tror, disse hvide stiletter kommer til at blive ekstra populære.

Hvis du er fast læser på ALT.dk, så du måske de The Row-sandaler med enkelte stropper, en klassisk hæl og en bred sål, som vi forelskede os hovedkulds i tilbage i juli-måned? En sandal, der trods det faktum at den havde alt, hvad vi manglede, også krævede en solid pose penge.

LÆS OGSÅ: Denne kropsdel er dit vigtigste tilbehør lige nu

Heldigvis laver brands som H&M også pæne, budgetvenlige sko, og blandt de bedste af sin slags fandt vi disse hvide stiletter, hvis pris er så god, at du kan købe dem 17 gange og stadig ikke nå prisen for en The Row-sandal. Av.

I modsætning til The Row-sandalen, som vist godt kan siges at være den luksuriøse udgave af en simpel sandal, er H&M’s mere prisvenlige udgave ikke af læder og i en lidt mindre holdbar farve, men til gengæld er de sjove og vil lyse de kolde aftener op.

Stiletter i imiteret læder, H&M, 299 kr.

Sådan kan du bruge dem

Vi lyver ikke, når vi siger, at de passer til alt. Sæt dem til et par Levi’s 501-jeans og en lille top for et 90’er-look eller hop i et par uldne strømper og en elegant buks med pressefolder og en smadret T-shirt for lidt ekstra kant.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Trends, Stiletter, Sko og Stil