H&M Studio x Colette
Foto: PR
Eurowoman

H&M Studio x Colette

H&M samarbejder med ikonisk fransk konceptbutik

H&M og den parisiske butik, Colette, har sammen skabt en kollektion, der ifølge dem selv indeholder alt, hvad den moderne kvinde behøver.

Af Kristian Hindø-Lings 06.jul.2017 Mode

– Vi havde den moderne kvinde i tankerne med denne kollektion, og hvad hun har brug for i sin garderobe – nemlig skarpe frakker, lette kjoler, smuk strik og statement accessories, fortæller Pernilla Wohlfahrt, H&M’s Head of Design og Creative Director om den nye kollektion, der er skabt i samarbejde med en af modens vigtigste konceptbutikker, Colette.

LÆS OGSÅ: Se de første billeder af H&M's hypede brand Arket

Det er langt fra først gang, at det svenske highstreet-mærke samarbejder med toppen af poppen inden for mode. Her snakker vi både Karl Lagerfeld, Isabel Marant, Balmain, Comme Des Garcons og senest Kenzo, der skabte en vild og farverig kollektion.

Samarbejdet mellem H&M og Colette bliver en eksklusiv tilføjelse til H&M’s Studio-kollektion med et tydeligt præg af Colettes blå signaturfarve. Kollektionen vil eksklusivt være tilgængelig i Colette og på Colettes hjemmeside i to uger fra d. 21. august. Fra d. 14. september kan du også købe kollektionen i H&M’s butikker og webshops.

Her kan du se kollektionen, der består af ni stykker tøj. Hvilke skal du eje?

Skjorte, 900 kr. Nederdel, 600 kr.

Kjole, 1.300 kr. Kjole, 900 kr.

Jakke, 1.500 kr.

Kjole, 700 kr. Kjole, 1.200 kr.

Kjole, 900 kr. Strik, 300 kr.


Henter...