Eurowoman

Højdepunkter fra modeugens sidste dag

Af Sara Jin Mi Olsen 12.aug.2013 Mode

Dagens første stop var hos Ganni, der havde inviteret på den bedst tænkelige morgenmad og præsentation af deres SS14 kollektion.Det hele fandt sted i en hyggelig baggård i Indre By.Gannis PR-ansvarlige Helene Skytte og modeller i Ganni SS14.Dagens outfits: (fra venstre)
Bea i trøje fra MSGM, shorts fra Humanoid og sko fra Notabene.
Gertrud i læderjakke fra Acne, top fra Malizia, nederdel fra Proenza Schouler og sko fra Marni.
Anne i bluse fra Stella McCartney, nederdel fra By Malene Birger, sko fra Boss. Sara i top fra
Part Two, kjole fra Designers Remix, halskæde fra Lanvin og sko fra Bionda Castana.En smilende Freya Dalsjø, der senere på dagen holdte show med blot tre modeller: Lindsey Wixson, Juliane Grüner og Kirstin Liljegren.


´
Freja Dalsjø holdte til i den gamle pigeskole i Borgergade, hvor Grenaabuchard endnu en gang afholdte Dansk Collective, hvor danske mærker udstiller et udvalg fra deres kollektion for pressen.Stærk trio! De tre designere bag Inwear. (Fra venstre) Khristine Juul Pedersen, Anne Ventzel og Sinne Grahn.Dagens tredje besøg var hos den splinternye mini-messe, The Jewellery Room, hvor kun smykkedesignere udstiller.Her hilste vi bl.a. på hos Ole Lynggaard Copenhagen.Her Charlotte Lynggaard med misundelsesværdige smykker.Hos Georg Jensen havde de lavet en lille udstilling i montre.Dagens lifesavers: Läkerol og Getvolt oplader til Iphones.

Stine Goya har fået sin første butik, der ligger i Gothersgade 58, og vi var selvfølgelig forbi og hilse på og sige tillykke.Altid fine Stine Goya og poserende model i butikkens vindueMasser af farver og print som altid – kig forbi Stine Goyas nye butik i Gothersgade 58.Lacoste havde indlogeret sig på Zoo Bar for at fremvise deres SS14 sko.Blogger Christel Pixi stod bag pulten.

Uden mad og drikke duer helten ikke – og heldigvis var der tid til aftensmad og et glas kølig hvidvin hos Pastis i Gothersgade.Vi fangede den skønne Helle Høgsbro fra Creme de la Creme i blæret buksedragt til Moonspoon Saloons show.Søde Vistoria kørte os rundt i en meget lækker Mercedes.Dagens næstsidste stop var igen i Borgergade – denne gang til hyggelig gårdfest hos Grenaabuchard.Der var både tid til en drink og lidt hyggesnak med Lotte Skovgaard og Christina Neustrup fra By Malene BirgerAftenen sluttede af på Toldboden hvor Louis Nielsen afholdte årets Brillelook og Redgreen show. Her er Eurowomans Bea sammen med Rikke Kamstrup fra PR1, der bl.a. laver PR for Redgreen.

Se mere fra Københavns modeuge her


Henter...