Hudpleje
Foto: James Cochrane og PR 5 produkter, der giver din hud fugt.

Får din hud nok fugt?

Huden er afhængig af fugt for at se sund, fyldig og glødende ud, og derfor opfører den sig typisk trist, grå og tør, når den ikke får nok. Her guider skønhedsredaktøren dig til sæsonens bedste fugtgivere.

1. Øjencremen

Man får lyst til at bruge denne øjencreme hver dag, fordi dens lette mælkeagtige konsistens fugter og køler, og fordi huden omkring øjnene efterlades klarere og friskere. De hårdtarbejdende ingredienser indeni den tæller bl.a. opstrammende A-vitamin og fugtgivende glycerin.


Øjencreme, Ecooking, 389 kr.

2. Serummet

Dette klare serum dulmer og fugtmætter selv den mest dehydrerede hud. Det forsvinder ubesværet ind i huden, og efterlader den beroliget og fri for den strammende fornemmelse. Serummet indeholder et nyt kompleks, der beskytter mod forurening og fremmer hudens egen evne til at binde vand.


Hydra Essentiel Bi-Phase Serum, Clarins, 455 kr.

3. Ansigtscremen

Diors nye ansigtscreme har den lækreste konsistens, en mellemting mellem en let creme og en kølende sorbet, der smelter ind i huden og giver fugt, så huden ser friskere ud og føles fyldigere.


Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme, Dior, 460 kr.

LÆS OGSÅ: 19 skønhedsprodukter, der rammer plet

4. Masken

Masker, du kan sove med, er geniale, fordi du slipper for at skulle rense af igen og holde styr på, hvor længe den skal virke. Biotherms fyldige gelemaske er unik, fordi den smelter på huden, køler og efterlader en fornemmelse af, at huden er pakket nænsomt ind. Maskens evne til at fugte og nære tilskrives komplekst Life Plankton, der består af både aminosyrer, vitaminer og mineraler. Applikatoren gør oplevelsen ekstra spa-agtig og fordeler masken præcist i et jævnt lag.


Life Plankton Mask hos Nicehair.dk (sponsoreret), 465 kr. Applikator hos Nicehair.dk (sponsoreret), 125 kr. Begge fra Biotherm.

5. Olien

Alle kvinder burde have 1.529 kr. til denne økologiske ansigtsolie, for den kurerer tør og grå hud, gør den sund og giver glød. Mikset af lightroot, en rod i yams-familien kendt for sine helende egenskaber, og hybenkerne-, mandel - og olivenolie trænger ind i huden som et serum og giver maksimal fugtbeskyttelse. Dufter mildt af vildrose. Fås i 65 ml. – dobbelt så stor som de fleste andre ansigtsolier.


Facial Oil, Kjær Weis, 1.529 kr.

LÆS OGSÅ: “Denne creme er helt igennem magisk og får selv de tørreste områder til at forsvinde”

LÆS OGSÅ: Er din hud særligt sensitiv?

LÆS OGSÅ: 9 forårsfavoritter fra skønhedsredaktøren

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed