Hvis ikke du kender disse to kvinder, kommer du til det

Hvis ikke du kender disse to kvinder, kommer du til det

Eurowoman og Marimekko hylder kreative kvinder med god stil.

Det vrimler med dygtige og seje kvinder, der formår at drysse ekstra glimmer på hverdagen med deres kreative kreationer. Eurowoman er i samarbejde med Marimekko gået sammen om at hylde nogle af tidens kreative ildsjæle, som du skal holde et vågent øje med i den kommende fremtid – især hvis du mangler inspiration til smykkeskrinet, boligindretningen eller en mere kulørt garderobe.  

Mød Caroline Sillesen 

Den første kvinde, som du helt sikkert kommer til at se mere til i den nærmeste fremtid, er 26-årige Caroline Sillesen, der er ved at afslutte sin kandidat i Kunst og Arkitektur. Ud over at svinge penslen på lærreder hjemme i stuen laver Caroline Sillesen smykker under navnet Corali, og så er hun en stilbevidst kvinde, der ikke er bange for at eksperimentere med print og fine farver.

“For mig er mode en måde, jeg kan vise, hvem jeg er, udtrykke mig personligt og eksperimentere som en forlængelse af mit kreative arbejde. Min garderobe er lidt en blanding af dybe, rolige farver, men også med ret meget leg – der er sådan lidt cirkus over det,” fortæller Caroline Sillesen, der især bruger blomsterprint til at udtrykke sin personlige stil.   

“Print er naturligt for mig, fordi jeg både maler og tegner meget. Det er på en måde en forlængelse af et maleri, og Marimekkos store blomsterprint passer godt ind i min æstetik.”Bukser fra Marimekko, 2.295 kr.


Pumbs fra Marimekko, 2.295 kr. 

Få mere inspiration fra Caroline Sillesen, hendes garderobe og fine smykkedesign på Instagram @carolinesillesen og se filmen herunder, hvor Caroline Sillesen fortæller om sig selv og sin personlige stil.  

Mød Helle Høgsbro Krag

Den anden kvinde, som du skal kende, er den 50-årige stylist og selvudnævnte flyttemand Helle Høgsbro Krag, der styler alt fra butiksvinduer i Holly Golightly til pop up-butikker med egne kreative designs.

Helle Høgsbro Krags kreative sjæl kommer især til udtryk i hendes tøjstil.

”Jeg tror, folk ville blive stressede, hvis de så alle de farver og mønstre, der er i min garderobe. Jeg er fuldstændig vild med print – jo mere, jo bedre. Farver og print gør mig glad og sætter gang i fantasien.” 

Bluse fra Marimekko, 1.525 kr.
Nederdel fra Marimekko  1.959 kr.

Taske fra Marimekko, 1.750 kr.  

Du kan se mere til Helle Høgsbro Krag, hendes tøjstil og fine indretning på Instagram @cremedelacremealaedgar og i videoen herunder.

Hele kollektionen fra Marimekko kan ses her