Ibi Støving
Foto: PR Ibi Støving er til store smykker.

Ibi Støving

Ibi Støving: "Smykker skal larme"

Ibi Støving, ny TV-vært på Weekend Weekend på Tv2, er en sand smykkeelsker! Men ikke alle smykker falder i hendes smag, de skal larme og skille sig ud.

Beskriv din smykkestil!
- Den kan vel bedst beskrives som larmende – eller som en 'prinsesse på crack'. Det må i hvert fald ikke være kedeligt! I min stil er jeg jo både til kjolerne og de feminine smykker, men jeg er også en tomboy. Når jeg så ikke går med mine larmende smykker, går jeg med absolut ingenting.Ure - skal de glimtre eller ej?


Hvad er dit forhold til smykker?
- Jeg ville elske at bo i en diamantelefant…eller i det kinesiske hus – hvor det hele ikke er så kedeligt. Jeg får ofte hug i pressen for at have anderledes og larmende smykker på, men jeg har jo åbenbart brug for at udtrykke mig lidt via mine outfits. Hvis jeg skal have det på skal det virkelig vække opsigt, hvis jeg ikke må larme lidt, så gider jeg slet ikke have noget på.

 

"Smykker skal skille sig ud og få én til at føle sig lidt speciel. Og så orker jeg ikke at møde andre, der har samme smykker på, den samme dag. Derfor vælger jeg nok også lidt anderledes smykker der appellerer til mig."Hvilken ring er din favorit lige nu?

- En ring fra Sif Jacobs, fordi den larmer på en lækker sofistikeret måde - altså ikke sådan, at det er en gyserfilm, den er unik og stadig feminin og har helt sin egen form. Når jeg laver fjernsyn er det ikke altid at man er lige populær når man har en tatovering på fingeren, så den skal ofte dækkes. Og det er faktisk svært at finde fede ringe, som både dækker tatoveringen og er pæne, men denne ring kan det hele.


Ring i sølv med zirkoner. 1.499 kr. Sif Jakobs

 

Nøgleord: Ibi Støving, Smykker, Sif Jacobs.

Læs mere om smykker på Goldmindblog.dk.  

 

Ibi Støving

Ibi Katrine Støving (født 2. februar 1975) er en dansk tv-vært, model, skuespiller, kogebogsforfatter og sanger. Hun er tidligere balletdanser og har siden studeret i skuespil i Hollywood.

Se, hvad vi ellers skriver om: Ibi Makienok og Smykker