TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Iblamelulu
Foto: Anitta Behrendt Camilla Kleemann

Iblamelulu

Dét bliver mit næste køb

Indehaver af luksuswebshoppen Iblamelulu.dk, Camilla Kleemann, 34, foretrækker selv at shoppe på nettet, hvor hun også har spottet sit næste køb.

Dine danske favoritdesignere?
Nué Notes for deres enkle og afslappede udtryk, og Bruuns Bazaar for deres gode pasform og strømlinede design.

Udenlandske?
Carven, Lanvin, Balenciaga, ACNE, Chloé og Alaïa, der alle er stærke på sko og så Céline, der er god til tasker. De laver alle sammen det smukkeste tøj med den bedste forarbejdning, der gør, at det sidder godt. Jeg elsker især Chloés 70'er inspirerede stil og Lanvins fantastiske kjoler.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard: "Jeg er ikke en jeanspige"

Hvordan bliver du klar på 5 minutter?
Generelt tager det mig ikke meget længere end 5 min. at gøre mig klar. Hurtigt bad, lidt makeup - og frisuren passer mere eller mindre sig selv...

Hvad ser man dig aldrig i?
Stiletter og sko med ankelrem – jeg synes, det får benene til at se korte og tykke ud med mindre man er 1.80 høj og har lange tynde ben, hvilket jeg desværre ikke kan prale af.

LÆS OGSÅ: Cool stil som Blondie og Kate Moss

Hvad bliver dit næste køb?
Jeg overvejer stærkt en rød second hand blazer fra Chanel som vi har til salg på Iblamelulu.dk.Hvad glæder du dig til at hoppe i til foråret?

Shorts om vinteren kræver strømpebukser indenunder. Jeg er ikke stor fan af strømpebukser, så jeg går sjældent i kjoler og nederdele, før det bliver varmt nok til at have bare ben.

Se mere af Camilla Kleemanns stil i det nye ALT for damerne nr. 14/2013. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Secondhand