Inspiration til drømmekjolen
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Panayotis Brudekjoler, Love Lou, Lilly og Milan Bride.

Inspiration til drømmekjolen

Vi har nok alle på et eller andet tidspunkt drømt om at gå ned ad kirkegulvet i den smukkeste hvide brudekjole.

Og når vi så har mødt den eneste ene, skal drømmene pludselig udleves. At finde den helt rigtige brudekjole er derfor en af de helt store og vigtige beslutninger, når du skal forberede dig til dit bryllup.

Med hvad skal du gå efter, og hvad er egentlig din helt egen stil. Er du til det romantiske, sofistikerede, de klassiske, bohemekjolen eller er du ikke bange for at vise lidt af dig selv i en vovet kjole.

Vi har samlet fire inspirerende brudekjoleforretninger, som kan guide og hjælpe dig til at finde den helt rigtige kjole til den store dag.

Vi realiserer dine drømmeMilanbride.jpg

Hos Milan Bride har vi en forståelse for, at en brudekjole er et individuelt udtryk, og derfor gør vi vores bedste for at realisere dit udtryk og dine ønsker.

Vi er erfarne designere og producent, som er dedikeret til at skabe din drømmekjole samt at give dig den bedste og mest tilfredsstillende service. Vi tilbyder skræddersyede kjoler efter dit behov og ønsker til bedste kvalitet og priser.

I Danmarks største kjolebutik finder du også et hav af færdigsyede kjoler fra vores egne mærker og andre kendte designere/mærker. 

Alle vores kjoler er i fineste kvalitet og broderet i enten hånd eller på maskine, du får kvalitet til overkommelige priser.

Book en tid hos os og lad os sammen finde frem til din personlige stil og drømmekjole.

Brudekjoler i et friskt og girly looklilly_alt-dk_614x800.jpg

Lette og luftige brudekjoler i cremede og blush nuancer, med et diskret drys af glimmer, florale 3D applikationer og perler i art deco mønstre og skjulte lommer tilfører de nye brudekjoler et friskt og girly look.

De semi-gennemsigtige designs kombinerer klassiske sweetheart og V-udskæringer, med sexede dybe rygge og tilføjer ekstra magi til de nye LILLY rober.

Det ender med en LILLY model.

P.S.: Og da ikke alle brude er ens, kan LILLY's brudekjoler bestilles i butikkerne fra str. 34 til 54.

Enkle og elegante brudekjoler797300650802610534_brudekjol_love_lou_banner_bryllup_1.jpg

Brudekjolekollektionen fra Love Lou er designet til bruden, der ønsker at være naturlig smuk og den bedste udgave af sig selv. Enkel og stilren med detaljer, der lige netop understreger brudens personlighed.

Til kvinden, der ikke vil larme for meget, men som elsker det feminine bløde med lidt kant, på den underspillede måde, hvor hun frit kan bevæge sig naturligt og danse natten lang. 

Alle brudekjoler bliver specialsyet til hver enkelt brud. De vigtige detaljer som materiale, blonder, udskæringer og snit ændres i tæt samarbejde med designeren, så looket bliver unikt og ens eget.

Prisen på en designet brudekjole fra Love Lou er typisk mellem 7.000-14.000 kr.

Her bliver drømme til virkelighedpanayotis_leticia2_1024x1024.jpg

Hos Panayotis Brudekjoler sætter vi en dyd i at give alle brude den bedste service og oplevelse i forbindelse med valget af drømmebrudekjolen.

Vi tilbyder de smukkeste brudekjoler i en vifte af romantiske, sofistikerede, klassiske, boheme og vovede kjoler, som alle hænger klar i vores unikke butik.

At vælge sin drømmekjole kan godt være en svær beslutning, og derfor stiller vi altid et personligt prøverum samt drømmetyder til rådighed, som guider og hjælper bruden gennem de forskellige kjoler.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup og Kjoler