Inspiration til elegante og bæredygtige dameure
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: LARSEN & ERIKSEN, About Vintage, Nexo Danmark, Woodme Denmark & Copenhagen Watch Group A/S

Inspiration til elegante og bæredygtige dameure

Moderne dameure fortæller meget mere end klokken. De fortæller historier om din stil, værdier og humør. Det kan være det diskrete ur til arbejdet, det sporty ur til fritiden eller blingbling uret til lørdag aften.

Vi er alle forskellige kvinder i løbet af livet og har brug for et ur, der afspejler vores stil og humør.

Uanset om du er på udkig efter klassisk elegance, vintage eller klimavenlige ure af træ, så har vi attraktive bud på det helt rigtige ur nedenfor. Gå på opdagelse og bliv inspireret til et ur, der matcher din stil.

Dansk minimalisme med international appelSANS-LARSEN&ERIKSEN.jpgLARSEN & ERIKSEN har indtaget den internationale designscene med smukke og CO2-neutrale ure, der bl.a. forhandles på Louisiana-museet, Dansk Arkitektur Center, MoMA i San Francisco samt Tate Modern i London.

Navnet på deres seneste kollektion - Sans - refererer til de sanser, der lader os opfatte verden. Samtidig oversættes ordet på fransk til “uden”, og med kollektionen har de to designere og barndomsvenner netop skåret alt overflødigt fra, så fokus udelukkende er på det æstetiske og funktionelt nødvendige.

Sans fås i tre stilrene farver og med tre forskellige kalveskindsremme, der alle kan skiftes nemt rundt.

LARSEN & ERIKSEN rummer et bredt udvalg af elegante kvalitetsure, alle designet i Danmark og med schweizisk urværk. Priserne starter ved 1.000 kr.

Se mere på www.larseneriksen.com

Hyldest til store begivenheder i ur-historienaboutvintage_alt_for_damerne_billede.jpgEndelig kommer det Danske ur-mærke About Vintage med en dedikeret kvindekollektion.

About Vintage har vind i sejlene national og international, og det seneste år har de åbnet egne butikker på hhv. Gothersgade 97, Nygade 6 på Strøget og CPH Airport.

Den nye kvindekollektion, som har fået navnet 1969 Petite, er som mærkets øvrige kollektioner opkaldt efter et vigtigt år i ur-historien og i dette tilfælde hylder About Vintage året, hvor det første batteridrevet ur så dagens lys. Uret er kendetegnet ved About Vintage' klassiske design, høj kvalitet i materialevalg, kombineret med små unikke detaljer og farvesammensætninger.

Priserne er fra 1499 ,- og der er 9 forskellige styles i kvindekollektionen.

About Vintage findes også online på www.Aboutvintage.com

Elegante ure til hr. og fru Danmarknexo_o.jpgNexo Denmark´s mission er at designe enkle og stilrene ure, som "alle" har råd til!

Urene er designet af Martin Heidemand.

Siden 2013 har Nexo Denmark, med base på solskins øen Bornholm, produceret ure til Hr. og Fru Danmark.

Det viste ur hedder Nexo Leonora og er opkaldt efter Christine Leonora, som i 1660 sad indespærret på Hammershus i 17 måneder.

Køb Nexo Leonora eller én af vores andre fine modeller på; www.nexo-denmark.com - Priserne på et Nexo Denmark ur starter fra 495,-

Miljøvenlige og unikke ure skabt i træwoodme_orkide_alt.jpgEn dansk iværksætters drøm skabt ud af en passion for træ og fornemmelse for design i en bæredygtig verden. WoodMe træ-ure er ikke blot smukt og personligt håndværk skabt til ur-entusiaster!

Det er holdbare, miljøvenlige ure, som hver dag vil give ejeren oplevelsen af at eje og bære noget unikt. Samtidig planter WoodMe et træ for hvert solgt ur.

Kolding-iværksætter Kim Mathiasen er personen bag WoodMe træ-urene. Gennem sin opvækst i et snedkerværksted i Vestjylland har iværksætteren fundet sin dybe passion for træ som materiale. De personlige ure skabt af træ er kulminationen af denne passion. Alle urene leveres med Schweizisk eller Japansk kvalitets-quartz urværk.

Ingen overflødige detaljer. Kun stringent skønhed.Cphwatch.jpgArne Jacobsen er ét af de mest velkendte navne indenfor dansk design. Du kender allerede de højt efterspurgte møbler: Ægget™ og Svanen™ – to af hans mest populære signaturdesigns, som er skabt i forbindelse med store arkitektoniske projekter, hvor Arne Jacobsen indrettede sine bygninger med egne møbeldesigns – og ure.

Urene fra Arne Jacobsen fås i 4 forskellige designs i mange forskellige kombinationer og med diverse remtyper.

Trods størrelsen repræsenterer urene storslået design på en stilfuld måde og understreger, at armbåndsuret i høj grad er en accessory, der raffinerer ethvert look. Med sit blødt buede glas samt ultraenkle design på skive og visere, emmer uret af moderne funktionalisme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker og Shopping