Inspiration til smukke sommersmykker
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Hultquist Copenhagen, Frk. Lisberg, Lund Copenhagen, Christine Hvelplund, Joanli Nor, Rabinovich, STINE A Jewelry, Priesme & Guldsmed Ø

Inspiration til smukke sommersmykker

Smykker er ikke bare smykker. Et smykke fortæller ofte en historie om den, der bærer det, og ofte ligger der mange tanker og følelser bag det enkelte smykke.

De fleste kvinder bærer smykker hver dag og giver dem gerne i gave til særlige lejligheder. Smykker har derfor en stor betydning i vores liv.

De viser, hvem vi er, og hvem vi holder af, og for mange af os er smykker ofte en lige så stor del af looket som sommerkjolen, tasken og skoene.

Vi har samlet en række inspirerende smykkedesignere på Instagram, som alle lægger vægt på håndværk, kvalitet og elegance.

Hultquist Copenhagen - Ny generation tager over 

Frk. Lisberg - Personlige og betydningsfulde smykker

Lund Copenhagen - Smykker med en smuk historie

Christine Hvelplund - Drømmesmykker til sommeren… og resten af livet

Joanli Nor - Dansk smykkebrand, du uden tvivl vil elske ...

Rabinovich - Feminine smykker med eventyrlige, luksuriøse detaljer

STINE A Jewelry - Et fortryllende og legende smykkeunivers

Priesme - Guldsmed i den idylliske fiskerby Gilleleje

Guldsmed Ø - Nyt liv til gamle smykker

Ny generation tager over

Med en historie der strækker sig over 40 år, fortsætter Hultquist Copenhagen med at designe tidsløse smykker. I dag drives den familieejede smykkevirksomhed Hultquist Copenhagen af 2. generation, Martin Hultquist og hans partner Ida Sofie Thorlaksen.

Smykkerne er farverige, feminine, legende og kombineret skabes der et helt unikt udtryk. Hultquist Copenhagen producerer deres smykker af sterling sølv og anvender ædelstene, perler og især de sidste par sæsoner har barokke perler været meget populære.

Inspirationen til smykkerne findes på de mange rejser, de lange gåture og ikke mindst blandt menneskerne omkring parret. Smykkerne er skabt til at kunne bæres både til hverdag samt til festlige begivenheder. De mange farverige smykker er perfekte til denne sommer.

Følg @hultquistcopenhagen og bliv inspireret af deres legende univers.

Smykker til mor og barn

Frk. Lisberg er et dansk designet smykkebrand, hvor flere af smykkerne har særligt fokus på mor og barn relationer samt familierelationer. Ud fra ønsket om altid at have familien tæt på opstod serien LIFE, som består af vedhæng med silhuetter af familier. 

LIFE vedhængene er simple og kan bæres alene eller kombineret med andre vedhæng. Kombiner et LIFE vedhæng med en farverig sten fra Frk. Lisberg, og du får et personligt og smukt smykke, som passer perfekt til den lette sommerbeklædning.

Silhuetterne fra LIFE serien kan også symboliserer de gode minder, som sommeren ofte bringer med sig.

Personlige smykker til ethvert look

Hos Lund Copenhagen lægges der stor vægt på historie, det klassiske, fortid, fremtid og personlige præg til en hver smag! På vores Instagram, Facebook og website finder du klassiske samt moderne smykker i adskillige designs – vi forsøger altid at designe smykker til en hver smag, stil og look!

På billedet ses vores blomstersilhuet halskæde og creoler, begge modeller i sølv forgyldt, blomsten måler 20 mm.
Priser, pr. del: 1.150, - DKK

Klik forbi vores website, find smykket, der passer allerbedst til dit sommerlook – du finder din nærmeste forhandler her

Overdådigt smykkeunivers

Find inspiration til dit sommerlook, når smykkedesigneren, Christine Hvelplund, lukker dig ind i sit overdådige smykkeunivers. 

Med diamanten i centrum, skaber hun varige, eksklusive smykker i 18 karat guld, der har både stylister og kongelige som fans.

Blandt designerens eventyrlige kollektioner, Dreams og Fairytale, finder du overdådige brillantbesatte smykker formet som muslinger, palmer eller sommerfugle. Smykker, der vækker drømme om eksotiske rejsemål og turkisblåt hav.

Designet er nutidigt og klassisk, kvaliteten ypperlig.

Christine Hvelplunds smykker er skabt til at gå i arv - en smuk og varig investering.

Kvalitet, der glimter

Du er vild med lækre smykker. Og du kan lide, når det glimter! Men du vil også være sikker på, at dine smykker er i gode materialer og kærlige mod din hud, så du undgår allergier. Du foretrækker at handle med en dansk virksomhed og bliver glad af en god pris.

Følg Joanli Nor profilen allerede i dag. Der får du nemlig alle kriterier opfyldt. Moderigtige smykker i ægte sterlingsølv - og selvfølgelig forgyldte skønheder til guldpigerne - til favorable priser. Lokale forhandlere over alt i landet og egen online webshop. What’s not to like?

Smukke og feminine designs i høj kvalitet

Rabinovichs unikke kendetegn er designs i sølv og guld med ægte sten og perler og overraskende detaljer. Deres passion er at skabe smukke og feminine designs i høj kvalitet. Hvert enkelt design bliver skabt på værkstedet i Aarhus.

Rabinovichs grundlæggere og ejere, Mario Rabinovich og Jette Poulsen, har begge en kreativ baggrund – Mario som musiker og Jette som arkitekt. Deres fælles passion for smykkekunst skulle vise sig at blive deres fælles livsværk.

Rabinovich smykker består af en bred vifte af feminine og klassiske smykker, som alle kan opleves på www.rabinovich.dk eller på Rabinovichs Instagramprofil.

Magiske smykker

Stine A Johansen er kvinden bag de magiske smykker i eget navn, der har eksisteret siden 2002. Universet byder på et fortryllende smykkeskrin fyldt med detaljerige smykker i ædelmetal, skønne ædelstene og farverige perler. 

De mange forskellige smykker giver mulighed for at lege og skabe et personligt udtryk ved at mixe og matche på kryds og tværs. Fælles for smykkerne er deres tidløse og langtidsvarende design, der holder sæson efter sæson.

De seneste nyheder byder på en collage af finurlige barok-ferskvandsperler og pastelfarvede ædelsten, der går i smuk harmoni med de øvrige STINE A Jewelry smykker. Perfekte til dit sommerlook.

Du finder STINE A Jewelry hos 120 forhandlere i Danmark. Find din nærmeste forhandler på stinea.dk

Gå på opdagelse i et fortryllende showroom

Tæt på vandet, midt i naturen og i et gammelt sommerhusområde ligger det fortryllende showroom og guldsmedeværksted Priesme. Bordet er fyldt med sølv, guld, perler og diamanter. Rubiner, smaragder og safir, der blinker om kap med solen. I hjørnet ligger en ny fashionkollektion med silke og Swarovski krystaller klar til at blive lanceret. 

Hos Priesme kan du gå på opdagelse i brandets webshop eller efter aftale gå på opdagelse i det fortryllende showroom, hvor der ligger et stort udvalg af skønne smykker. Ønsker du et unika smykke lavet af arveguld, genbrugsguld eller en specielt udvalgt ædelsten, er du kommet til det rette sted. Alt er håndlavet, alt er i høj kvalitet og alt er unikt.

Håndlavede unikasmykke til selvforkælelse eller en personlig gave

Hos Guldsmed Ø er smykkerne inspireret af mennesker og deres livshistorier.
Smykker er en personlig gave. En gave, som indkapsler særlige anledninger eller vores relationer med mennesker vi holder af, eller minder om dem, vi har mistet. Mange af os har arvesmykker eller sølvtøj liggende som over årene mister deres glans, fordi de ikke bliver brugt. 

Guldsmed Marie V. Østergaard er kendt for med kærlighed og respekt for smykkernes historie at puste liv i gamle smykker, der ellers ikke ser dagens lys. Drømmen om et nyt smykke vækkes til live i tæt samspil med Maries store håndværkserfaring og evne til at forstå din vision. 

Det håndlavede unikasmykke er en vidunderlige selvforkælelse eller en personlig gave til barnebarnet, konfirmanden, søsteren, bruden, moderen - igennem hvem, historien kan leve videre.

Guldsmed Ø tilbyder også kollektioner af eget design. Stilen er inspireret af den rå nordiske natur. Organiske former, rå overflader og pyntet med naturens smukke ædelstene. Udtrykket er tidssvarende, enkelt og elegant.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker, Øreringe og Instagram