Isabella Stokholm Nikolaj Stokholm

Foto: Privat

Isabella Stokholm: ”Det er den perfekte røde farve, og så holder den godt!”

Isabella Stokholm, 24, er fanatisk omkring sin makeup, bor på Østerbro med komikeren Nikolaj Stokholm, som hun blev gift med i efteråret 2016, og så tror hun ikke på det ellers velkendte tip om, at man kan afslutte sin makeup med et lag hårlak for at forlænge effekten. Kom tættere på kvinden, hvis røde læbestift altid sidder snorlige, her.

Med en hverdag, der minder om mange andre 24-åriges hverdag, med et studieliv på Roskilde Universitet, en Instagram-profil, der kæles om, og en mand, hun elsker højt, virker Isabella Stokholm, der studerer socialvidenskab og psykologi, som veninden, du altid har kendt. Hendes forhold til makeup er dog noget særligt. Og tenderende til vanvittigt.  

LÆS OGSÅ: Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe: "Det er en kostbar og ret smertefuld behandling, men resultatet er synligt"

Hun starter sin morgenrutine med et kæmpe glas koldt vand, et smækkys til ægtefællen og derefter ”hopper jeg på badeværelset for at lægge makeup – det er uden tvivl min yndlingsdel ved morgenen,” siger Isabella Stokholm, der elsker, at man kan pifte et outfit op ved at tage lidt farve på læberne, for i hendes øjne er makeup ”en hobby og et essentielt tilbehør, der fremhæver mine træk og fungerer som et boost til min naturlige selvtillid.” Hun værdsætter dog også makeupfrie dage, hvor huden kan få lidt ro og pleje.

Vi har bedt den 24-årige studerende om at dele ud af hendes bedste – og værste – makeup-tips.

Det værste – og bedste makeuptip nogensinde

”Jeg glemmer aldrig et tip, jeg fik af en veninde i folkeskolen, som jeg siden har hørt flere anbefale: Hårspray ovenpå makeuppen! Det er et kæmpe nej,” siger Isabella og fortsætter: ”Vejen til en langtidsholdbar makeup går gennem ordentlig forberedelse af huden ved at bruge en fugtighedscreme og primer, der passer til din hudtype.” Selv bruger Isabella Stokholm Kiehl’s Ultra Facial Cream og Hourglass’s Veil Mineral Primer.

Men det er ikke kun fugtighedscreme og en primer, der lægger det gode fundament for Isabellas makeup. Hun bruger også et tip, hun har opdaget gennem YouTube, hvor man ‘bager’ sit ansigt – også kendt som ”baking”.

”Du skal bruge en transparent løs pudder og påføre et generøst lag, hvor end du har lagt concealer og så lade det sidde i et par minutter,” siger Isabella og fortsætter: ”Derefter børster man det overflødige væk, og så har du en fejlfri makeup med mindre synlige porer.”

Isabellas tre favoritter på badeværelseshylden

De lange vipper, den flotte glød og de smukke røde læber er blevet Isabellas signatur-look, men hvordan får vi det samme ud af vores eget naturlige udgangspunkt? Vi spurgte, hvad hun gør, og giver dig hendes tre favoritprodukter. Alle på et helt overkommeligt prisniveau.

1. Castor Oil, Pucca hos Nicehair.dk, 105 kr. (sponsoreret) ”Jeg går virkelig meget op i at have lange og sunde vipper, derfor bruger jeg denne olie til at styrke dem – særligt i vinterperioden. En fantastisk olie der også virker vippeforlængende, når det smøres på ved vipperødderne. Det er derfor et godt, billigt og naturligt alternativ til de ellers ret så dyre vippeserummer.”

2. Super Model Kiss-læbestift, Rosie for Autograph, 120 kr. ”Jeg tror, at et signaturtræk ved min makeup er røde læber og min favorit må være denne læbestift. Det er den perfekte røde farve, og så holder den godt!”

3. Dermask Micro Jet Brightening Solution, Dr.Jart+ hos Sephora, 50 kr. ”Denne maske giver både min hud den perfekte mængde fugt og en smuk glød, hvilket er fundamentet for en perfekt makeup. Derudover er disse typer masker super anvendelige! Et andet godt tip er at lægge dem i køleskabet, så giver de også en dejlig kølende fornemmelse på huden.”

Tre gode sager, der alle hjælper til at ”pifte ethvert morgentræt ansigt op med lange vipper, en flot glød og lidt farve på læberne.” God fornøjelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup, Mascara, Skønhed, Hud, Hudpleje, Læber og Kendte