Jason Wus show for Hugo Boss gav gåsehud!
Foto: Gertrud Bønnelykke Med NY's smukkeste udsigt viste Jason Wu sin SS15kollektion for Hugo Boss.

Jason Wus show for Hugo Boss gav gåsehud!

Eurowomans moderedaktør Gertrud var samlet med resten af modepressen da Jason Wu præsenterede sin anden kollektion for Boss som kreativ direktør under modeugen i New York.

Stedet han havde valgt til at vise kollektionen var uden tvivl et af modeugens mest storslåede og fantastiske locations. Det var på 54 etage på World Trade Center 4 bygningen med udsigt udover hele Manhattan og frihedsgudinden.
Rummet var råt og enkelt, kun brudt af enkelte grafiske stolper som lyste op med forskellige farverige og naturalistiske print som spillede perfekt sammen med kollektionen. Jason Wu finder meget af sin inspiration til sine kreationer i arkitekturen og naturen.


Emilie Franck og Thomas Pinskier, som arbejder for Hugo Boss i Danmark.


Efter sidste års kollektion var forventningerne høje, og vi blev på ingen måder skuffet, da den ene smukke kreation efter den anden kom ind på catwalken. Wus forståelse for materialer og former er helt unik, og han formår at skabe en kollektion, som både er skarp, fokuseret, stærk og stadig yderst feminin i sit udtryk.


Den ene pasteldrøm efter den anden trådte ind på catwalken - lige fra sart babyblå og yndig lavendel til citrusgul.


Jason Wus bud på den lille sorte næste sommer er både elegant og sexet på sammen tid. Et fint spil mellem de lige linjer og det sorte og transparente materiale.


Bloggeren og stifteren af Kayture.com Kristina Bazan til Boss show iklædt Boss fra Top til tå.


Bloggeren Susie Bubbles fra Stylebubble.com.


Den yndige og stilsikre skuespillerinde Kate Bosworth i smuk pastelfarvet kjole fra Boss.


En stolt og glad Jason Wu efter et smukt, veloverstået show sammen med skuespillerinden Zoe Saldana.


Eurowomans moderedaktør fik chancen for at få et nærmere kig på kollektionen backstage efter showet. Her er alt sat op og gjort klar med numre og navne, så intet går galt, og modellerne kommer på catwalken i den rette rækkefølge.
SE OGSÅ: Moderedaktionens outfits fra modeugen i NY