Ane Cortzen: "De sidder løst, men godt, og så passer de perfekt til solbrun hud"
Foto: Anitta Behrendt

Ane Cortzen: "De sidder løst, men godt, og så passer de perfekt til solbrun hud"

På DR2 kan du opleve hende som det gode tv’s vogter i ´'TV!TV!TV!'. Når det kommer til god stil foretrækker TV-vært Ane Mette Brygger Cortzen, 36, det enkle og klassiske. Hør, hvem hun derfor har som stilikon, og hvad der bliver hendes sommers favoritfund.

Hvad bliver din sommers favoritfund?
- Mine T-shirts fra American Vintage, der er så ufatteligt bløde! De sidder løst, men godt, og så passer de perfekt til solbrun hud.


En af Ane Cortzens T-shirts fra American Vintage.

Hvad har du meget af i dit klædeskab?
- Jeg har et utal af sorte kjoler i alle mulige variationer, små jakker i forskellige snit og farver, mange haremsbukser - som kan anbefales, når der er behov for at gemme et par kilo hid og did.

Hvor holder du af at shoppe?
- B.APS på Gl. Kongevej. De har alle mine favoritdesignere som er Sonia Rykiel, Chloé, Vannesa Bruno og Cacharel. Leder du efter en fin kjole til et bryllup eller en anden stor fest, så er B:APS det perfekte sted. Jeg er også glad for Zornig på Gl.Kongevej, der har mere kvalitetshverdagstøj - heriblandt mine favorit-T-shirts fra American Vintage. Her finder du desuden masser af lækre slacks og skjorter, som emmer af godt design og lækre materialer, og så er der rigtig god betjening. Muda Nashi på Godthåbsvej har det mest fantastiske secondhand luksustøj - her har jeg blandt andet fundet en pudderfarvet silkekjole fra Chloé, som jeg har haft på til utallige fester.

Har du et stilikon?
- Jeg er vild med den enkle og feminine stil hos den evige skuespillerlegende, Audrey Hepburn.

Fakta


Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Ane Cortzen og Secondhand