Eurowoman

Jennifer Lopez bliver talskvinde for L’Oréal Paris

Af Lise Ulrich 06.dec.2010 Mode

Det er netop blevet offentliggjort at sangerinde, skuespiller og model Jennifer Lopez bliver nyt ansigt for L’Oréal Paris.

"Vi er mere end begejstrede for at bekendtgøre dette nye partnerskab med den fantastiske, ikoniske og multitalentfulde Jennifer Lopez", siger Cyril Chapuy, L'Oréal Paris' globale brand-direktør.
"Kvinder overalt beundrer ikke kun Jennifer Lopez' skønhed, men også hendes karisma og hendes engagement. Vi er stolte over at byde hende velkommen til vores fantastiske liste af talspersoner, som i al dens diversitet repræsenterer skønheden hos kvinden af i dag. Jennifer vil meget snart blive ansigt på nye produkter inden for makeup og hårpleje".

Jennifer selv siger følgende: "Jeg har brugt L'Oréal Paris-produkter gennem det meste af mit liv, og jeg er spændt på at arbejde med et mærke, som konsekvent tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til kvinder i hele verden. Jeg har altid elsket deres sofistikerede reklamekampagner, og jeg er begejstret over at repræsentere et mærke, der sætter pris på kvinders værd."

Jennifer Lopez slutter sig til den prestigefyldte liste af talspersoner for L'Oréal Paris, heriblandt Milla Jovovich, Patrick Dempsey, Rachel Weisz, Beyoncé Knowles, Diane Kruger, Evangeline Lilly, Andie MacDowell, Eva Longoria, Freida Pinto og Gerard Butler.


Henter...