Julie Fagerholt
Foto: Claudia Vega Julie Fagerholt, 51, er designkonsulent for bl.a. H2O og elsker børneslik. Hun holder styr på sukkertrangen med kosttilskuddet Carving Crusher fra Vitaviva.

Julie Fagerholt skønhed

Julie Fagerholt har en tendens til rande under øjnene og har fundet to mirakler

Julie Fagerholt er designkonsulent, bl.a. for H2O. Hun fejrer sommeren med solcreme, der ikke fedter, healende behandlinger og vilde negle.

Hvordan er din morgenrutine?

“Min rutine skal være nem med produkter, der virker. Jeg starter med at rense mit ansigt med Milky Jelly Cleanser fra GLOSSIER, 70 kr. Jeg smører den på tør hud og går så ind under bruseren, hvor jeg skyller den af. Den giver mig glød, som har jeg været ude og løbe en tur. Jeg har tendens til rande under øjnene og har støvsuget markedet for produkter, der kan hjælpe. Jeg har fundet frem til to mirakler. Den ene er Stimul-Eye Active Gel fra NATURA BISSÉ, 475 kr., den anden er Mission Perfection Yeux fra CLARINS, 325 kr. (sponsoreret link)"

"Jeg smører ansigtet ind i Silky Bronze Cellular Protective Cream For Face SPF50 fra SENSAI, 795 kr. Den perfekte dagcreme og solcreme i ét, fordi den hurtigt trænger ind i huden. I London elsker jeg at besøge skønhedsbutikkerne Space NK. Her har jeg bl.a. fundet vidundercremen Healgel, som reparerer og dulmer huden, hvis den har fået for meget sol – eller da jeg brændte mig på et krøllejern og fik et ordentligt mærke i panden.”

LÆS OGSÅ: Clara Raundorf-Medina: "Det er den bedste ansigtsmist, jeg nogensinde har prøvet"

Hvad gør du ved dit hår og din krop?

“Mit hår krøller og er meget uregerligt, men jeg har for nylig fundet et produkt, der kan styre det. Jeg kører Curl Cream fra BALMAIN, ca. 280 kr. hos Net-a-porter.com igennem håret, og så sidder det bare uden at blive stift. Jeg har altid håret skrabet tilbage. Hvis jeg indimellem har det hængende, er folk ved at besvime, fordi de ikke kan kende mig. Jeg er ofte i London, og hos min frisør Hannah på Salon Sloane får jeg lavet en Brazilian blow dry, som er en proteinbehandling af håret, og som lægger sig som et sundt slør og giver det en lækker struktur. Det holder i tre måneder. Kroppen får altid en tur med en hamphandske i badet, og bagefter smører jeg mig ind i Ambre Vanille Body Butter fra LAURA MERCIER, 285 kr. Den har jeg brugt i mange år, og mine to piger siger, at det er “mors duft.””

Julie Fagerholt
På vej til marked i Biarritz. Foto: Privat.

Hvordan er din aftenrutine?

“Om aftenen skal det gå stærkt med at få renset huden, så jeg bruger Sensibio H2O fra BIODERMA, 189 kr. (sponsoreret link) som jeg kører over ansigtet med en vatrondel. Bagefter dupper jeg Active Botanical Serum for Face fra VINTNER’S DAUGHTER, 1.495 kr. på. Har jeg hormonhud, bruger jeg Purifying Mask With Tropical Resins fra SISLEY, 815 kr. Den er ret heftig, fjerner urenheder og er så lækker! Jeg sover ofte med en silkemaske fra Ilovebeauty.dk. Den lukker hele verden ude.”

Hvilken makeup bruger du?

“Igen er jeg meget optaget af, at mine mørke rande under øjnene bliver dækket. Det bliver de først med Intensive Serum Skin Corrector fra BOBBI BROWN, 262 kr. og så med Instant Full Cover Concealer fra BOBBI BROWN, 270 kr. Det makkerpar er altafgørende. Øjenbrynene får en tur med Eyebrow Pencil fra MAC og så med øjenbrynmascaraen Boy Brow fra GLOSSIER, 120 kr. Cream Blush i farven Reverence fra KJÆR WEIS, 399 kr. kommer på æblekinderne. Skal jeg til fest, kan jeg godt finde på at give læberne lidt farve med Vinylic Lip i farven Pony fra GLOSSIER PLAY, 120 kr.”

LÆS OGSÅ: Maria Førlev: "Den gør mine vipper kulsorte og giver dem masser af volumen"

Hvilke dufte bruger du?

“Mit hår får et par pift med hårparfumen Mojave Ghost Parfum pour les Cheveux fra BYREDO, 899 kr. Den dufter vidunderligt. Jeg har forskellige parfumer, som står forskellige steder i mit hjem. I gangen står der fx to parfumer fra Hermès, Myrrhe Eglantine og Un Jardin sur le Toit. Jeg er også fan af You fra GLOSSIER. Den er lækker, ren og ikke spor skarp. Jeg blander gerne mine dufte på kryds og tværs, så der opstår en helt ny duft, som ingen kan genkende.”

Hvor får du lavet behandlinger?

“I mange år har jeg gået hos Sahar’s (Sahars.dk) minimum en gang om måneden. Hos hende får du ikke bare en ansigtsbehandling eller en massage, men et helle, hvor du bliver ladet op. Jeg vil vove den påstand, at hendes behandlinger gør, at jeg kan opretholde mit arbejdsliv og det tempo, jeg holder. Jeg har også været hos Fatima Loreen (Fattimaloreen.dk), som har en maskine, der laver naturligt ansigtsløft ved at stimulere ansigtets muskler. Mine veninder har efterfølgende spurgt: “Hvad har du gjort ved din hud?” så jeg bilder mig ind, at det har gjort en forskel. Og så er der neglene. Jeg har gået hos Silke (@silkyway_dk) siden 2013, og jeg får ordnet mine negle og lagt Shellac hver tredje uge. Jeg går rimeligt klassisk klædt, men skejer ud med mine negle. Det er blevet min signatur. Jeg kommer altid med en plan, med et mønster, farver og glimmer, som jeg gerne vil have, at hun laver. Silke får det altid til at ske.”

biarrtiz
Morgenmad i skønne omgivelser på yndlingshotellet i Biarritz i Frankrig. Foto: Privat.

Hvad gør dig sommerklar?

“Invisible Shield fra GLOSSIER er den bedste solcreme, og jeg bruger den på hele kroppen, selv om den vist kun er beregnet til ansigtet. Den er flydende i konsistensen og lægger sig ikke som en hinde på hverken huden eller badetøjet. Jeg er træt af solcremer, der mørner tøjet og gør det gult. Mine fødder går i hi om vinteren, men om sommeren får jeg lavet en pedicure hver anden måned. Tæer i klipklappere skal altså bare se lækre ud. Det er altid fransk manicure med Shellac hos enten Blow (Blowcph.dk) eller Nail Bar Copenhagen (Nailbarcopenhagen.dk). I forhold til min kost, er jeg desværre vild med børneslik. Men når det bliver sommer, har jeg lyst til at modsætte mig min søde tand. Vitaviva har et kosttilskud, der hedder Craving Crusher. Først tænkte jeg: “Den er god med jer,” men jeg glemmer, at jeg er sliksulten, når jeg spiser dem. Jeg spiser også Vitavivas Vitadaily, som er tabletter, der kommer i dagsrationer i små poser, så jeg ikke selv skal stå med 27 forskellige glas for at få mine behov for vitaminer og mineraler dækket. Jeg har lige købt mig en juicemaskine. Jeg laver juice af agurk, selleri, ingefær, spinat og lime. Og så er jeg holdt op med at drikke kaffe. Nu drikker jeg matchalatte eller en kop kogt vand med citron. Det er en tør kiks, du har med at gøre. Haha.”

Hvordan føles sommer for dig?

“Mit favoritsted i Danmark er familiens sommerhus, der ligger på en lille ø ved på Fyn. Der trækker vi stikket og lever af asparges, jordbær, røget makrel og fjordrejer. Er vejret ikke til dansk sommer, tager vi til Biarritz i Frankrig og går på markeder.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Guide, Skønhed og Makeup