Bieber Calvin Klein
Foto: Calvin Klein

Bieber Calvin Klein

Justin Bieber bliver nyt ansigt - og krop for Calvin Klein

Den storsælgende, platinoverdyngede popstjerne er nyt, muskuløst blikfang for Calvin Klein.

Hvis du stadig går og tænker på Justin Bieber som nuttet eller som kamikaze-teenager på vej mod afgrunden, har Calvin Klein lige gjort sit for at ændre på det og trækker ham længere end i modens verden, end han i forvejen var.

Iført mærkets legendariske undertøj og denim viser Calvin Klein den canadiske popstjerne frem fra en mere voksen (og pumpet) side i deres seneste kampagne.

Calvin Klein har længe været flittige til at trække på deres fortid og demonstrerede det senest med en relancering af nogle af deres største klassikere og dertilhørende kampagne med Kate Moss' 13-årige lillesøster, Lottie.

Nu gør de det så igen. Reklamen lægger sig tæt op ad den berømte og berygtede fra '92 med Marky Mark (Wahlberg) og Kate Moss som blikfang. Med sig foran kameraet har Bieber den hollandske topmodel Lara Stone.

Det nye take på kampagnen er skudt af modefotograferne Mert Alas og Marcus Piggott i New York og skal promovere forårskollektionen fra Calvin Klein Jeans og Underwear.LÆS OGSÅ: Derfor falder du for en bad boy

Se, hvad vi ellers skriver om: Justin Bieber og Model