Kaia Gerber og Cindy Crawford
Foto: Getty Images Cindy Crawford i 2001.

Kaia Gerber og Cindy Crawford

Hun er den næste Cindy Crawford

16 år, Amerikaner og modelblod i årene. Kaia Gerber er Cindy Crawfords arvtager. Både på catwalkpodiet og i bogstavelig forstand.

Hvis du ikke ved, hvem Cindy Crawford er, så lad os introducere hende for dig meget kort: Den i 51-årige kvinde har med sin fantastiske gang, smukke brede skuldre og ansigtstræk, der gør selv den bedste plastikkirurg misundelig, taget verden med storm fra dag et af sin modelkarriere.

LÆS OGSÅ: Er dette Danmarks nye (unge) modelhåb?

I 1990’erne var hun sammen med topmodeller som Helena Christensen, Naomi Campbell og Linda Evangelista blandt dem, der havde kronede dage. De var datidens supermodeller. Nu er vi mere end 20 år længere fremme i kalenderen, og nutidens supermodeller er skiftet ud. Men generne hænger ved.

Cindy Crawford for Chanel i 1994.

Forleden kunne vi fortælle om Helena Christensens søn, Mingus Lucien Reedus, der debuterede som efterfølger for sin mor, da han betrådte den amerikanske designer, Calvin Kleins catwalk. Med ham på podiet var ikke bare hans fætter Oliver Sonne, men også datteren til hans mors kollega og modelveninde Cindy Crawford, Kaia Gerber.

Kaia Gerber for Calvin Klein.

Fælles for Mingus og Kaia var, at det var deres første modeuge. Der, hvor det stak af for Kaia og gik mere roligt for Mingus var mængden af efterfølgende shows. New York, London, Milano, Paris. Der var ikke en modeuge, og et tilhørende show, der ikke havde en spankulerende Crawford-arving inkluderet.

Kaia Gerber for Saint Laurent.

Calvin Klein, Burberry, Prada, Saint Laurent og Chanel var blandt de største shows, og med dem på CV’et kan man vist roligt sige, at Kaia har haft en god start på karrieren.

I videoen herover viser Kaia dig, hvordan du kan lære at gå catwalk som hende.

Vi tror på den langlemmede, bredskuldrede skønhed og glæder os til at se endnu mere til hende.

Se, hvad vi ellers skriver om: Model, Kendte og Modeuge