Karen-Helene Hjorth om sin stil

Foto: Pernille Ringsing Karen-Helene i T-shirt fra Zara.

Karen-Helene Hjorth fra TV 2 News om sin personlige stil

Karen-Helene Hjorth: "Jeg har været så svineheldig at finde stiletten, jeg kan gå i en hel dag og danse i hele natten"

Karen-Helene Hjorth, 40 år, er studievært på TV 2 News og bor med sin datter på næsten 5 i en lejlighed i København. I klædeskabet gemmer der sig et skønt miks af rockede band-T-shirts, en yndlingskjole fra Bali og de helt perfekte stiletter, som kan haves på hele dagen. Og natten med.

Stil

– Rå, rock og men også voksen. Og næsten altid med glimt i øjet. Det må gerne være pænt og klassisk, men aldrig for pænt. Så går jeg kold og tager hullede bukser på. Jeg er jo meget pæn, klassisk og Claire Underwood-ish, når jeg er på arbejde, så på den måde har jeg en ret skizofren stil afhængigt af, om man møder mig på gaden eller i tv.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Kjole fra Magali Pascal.

Inspiration

– Jeg bliver inspireret af de mennesker, jeg omgiver mig med, dem jeg ser på gaden og på sociale medier. Jeg går aldrig af vejen for at spørge om et mærke, hvis jeg ser en i noget, jeg synes, er fedt.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

"Jeg køber rockede T-shirts igen og igen, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være." T-shirts fra Maison Scotch, Rika og Gina Tricot, mens den grå er købt til Dolly Parton-koncert.

Favoritdesigner

– Jeg har lige opdaget Magali Pascal, en australsk/indonesisk designer. Jeg spottede en af butikkerne på vej fra lufthavnen på Bali, hvor jeg var med min eks-mand, vores datter og venner i april måned. Jeg satte en pin på google maps og vidste, at jeg måtte undersøge den butik nærmere. Jeg endte med at købe den kjole, der hang i vinduet, og som fangende min opmærksomhed til at begynde med.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Sneakers fra Superga og stiletter fra Kendal + Kylie.

Hverdag

– Jeans, yndlingsjakken fra Helmut Lang, en rock’et T-shirt og ­stiletter.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Kimono fra Karmamia og sko fra Kendal + Kylie.

Fest

– Lige nu min nye Magali Pascal-kjole. Det skal altid være noget, jeg føler mig tilpas i – det er en lektie, jeg har lært fra mit arbejde. Det nytter ikke at gennemtvinge et eller andet outfit. Det skal føles rigtigt.

Mest og flest

– Har virkelig, VIRKELIG mange T-shirts! De er nemme at købe, koster ikke så meget, og så er de bare en fast bestanddel af mit ”default outfit”.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Karen-Helene Hjorth i det perfekte efterårsoutfit: Jakke fra Stella Nova, T-shirt fra Dreams + Dust, jeans fra ­Levis og sko fra Acne Studios.

Undertøj

– Agent Provocateur – fordi det er sexy as hell!

Jeans

– Mine nye slimfit 501’ere fra Levi’s. At komme ned i dem var som at komme hjem, og de har boet på mig lige siden.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Et udvalg af Karen-Helenes skønhedsfavoritter. "Jeg elsker parfumerne fra Zarko Parfume, og særligt deres seneste Supercharged Molucule parfume-olie."

Sko

– Jeg elsker støvletter og dem fra Acne Studios. De duer både til hverdag og fest. Jeg har været så svineheldig at finde stiletten, jeg kan gå i en hel dag og danse i hele natten. De er fra Kendall + Kylie.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Blazer fra Helmut Lang med vintage T-shirt under. Læderjakke fra Zara og T-shirt fra H&M.

Smykker

– Jeg elsker smykker og har også pænt meget at vælge imellem. Jeg ser det som en meget væsentlig del af mit outfit, særligt når jeg går ud.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

"Min favorittaske er min Alexander Wang, fordi den bringer gode minder, og fordi jeg bare stadig er vild med den, selv efter at have brugt den stort set hver eneste dag i over et år. Og så understøtter den nok i virkeligheden meget godt mit skizofrene liv hvad angår stil. Den duer både på arbejde, og når jeg har fri." Strik fra Closed og Stella Nova.

Shopping

– Jeg har nogle regler. T-shirts i highstreet-forretningerne skal bare købes så hurtigt, som man ser dem, ellers er de væk, men de dyre ting skal jeg sove på. Og har man slået sig eller været ude for noget træls, så må man godt få f.eks. et par nye sko. Ellers er der vist ikke så meget strategi over mig, hvad shopping angår.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Øreringe og stor halskæde fra Melange Deluxe, ur fra Festina og halskæde fra Louise Krag.

Budgettips

– Mit bedste tip er at huske at trække vejret og måske lige gå ud fra forretningen, inden man slår til. Medmindre det er en T-shirt, selvfølgelig.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Kjole fra Stella Nova.

Bedste køb

– Min Zara-læderjakke, som jeg købte, da jeg vejede aaaalt for meget, efter min datter var født. Den kunne slet ikke lukkes, og jeg havde ikke penge til den, men jeg gjorde det alligevel. Den hang og kiggede på mig, indtil jeg havde fået smidt kiloene igen, og siden da har den været min tro følgesvend. Den er slidt nu men er nok stadig et af de allerbedste køb pga. de positive minder, jeg har ved den: nemlig min datter og det faktum, at det lykkedes mig at komme af med alle de overflødige kilo.

Karen-Helene Hjorth om sin stil

Karen-Helene Hjorth i sit seneste køb, jeans fra Levi's. Kimono fra Karmamia, top fra Moss Copenhagen og sko fra Kendal + Kylie.

God stil

– At gøre sig umage, at gå i det man føler sig tilpas i men også at lade sig udfordre. Jeg bliver det ofte af vores stylist på News, men det kunne også være den gode veninde, der siger tingene, som de er.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Stiletter, Sko og Shopping