Kendall og Kylie Jenner lancerer Topshop-kollektion

Kendall og Kylie Jenner lancerer Topshop-kollektion

Glæd dig til en eksklusiv Topshop-kollektion designet af søstrene Kendall og Kylie.

De udspringer som bekendt af Kardashian-klanen, der har erobret modescenen efter i første omgang at blive kendt som reality-familie. 

Kollektionen bliver lanceret verden over i Topshop-butikker og på Topshop.com 3. juni, og prisniveauet kommer ikke til at skræmme din bankrådgiver, for det ligger mellem 349-999 kr. Den britiske highstreet-kæde har tidligere blandt andet lanceret kollektioner i samarbejde med Kate Moss og med den hypede print-designer Mary Katrantzou. 

Du kan glæde dig til en kollektion med fokus på vintagefaconer i Hawaiiprint og sweatshirts med slogans samt flosset denim og toppe, maxikjoler og vide bukser. 

Formålet er at bringe L.A.-viben til Topshop, fortæller søstrene i en Q&A, som Eurowoman.dk har fået mulighed for at bringe:  

"Vi tænkte på L.A.-pigen, og på, hvad hun elsker at lave og hvordan hendes drømmegarderobe ville se ud." 

Hvad er jeres favorit-item fra kollektionen? 

KY: "Mit favorit-item er den grå sweater med teksten: "When in Doubt, Vacation". Det er vores motto!" 

KE: "Jeg kan virkelig godt lide de sorte bukser med brede ben, som er gennemsigtige. Jeg ville nok bære dem med en t-shirt bundet op i en knude og sandaler med stropper."

På spørgsmålet om, hvorvidt nogle af pigernes familiemedlemmer vil gå i kollektionen skyder de på, at Kim Kardashian vil gå efter et simpelt look med de vide sorte bukser.

Deres egen stil adskiller sig fra hinanden på den måde, at Kendall går efter en off-duty modelstil, som er simpel og casual, mens Kylie sagtens kan gå i kjole og høje hele til en morgenmadsaftale. Hun definerer sig selv som mere 'edgy' og til mørkere farver. 

"Kim og Kayne inspirerer mig så meget, når det kommer til mode," siger Kylie og bakkes op af Kendall, som også nævner sine søstre som både stilinspiration og forbilleder, fordi de har realiseret deres drømme. 


Få et sneak peak på kollektionen herunder

LÆS OGSÅ: Her er navnet, som alle gætter på til Kim Kardashians barn nummer 2

LÆS OGSÅ: Se 10 kvinder, der redefinerer skønhed

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner er nyt ansigt for Calvin KleinSe, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kylie Jenner og Kendall Jenner