Cecilie Copenhagen Kuffert
Foto: @ceciliehjorgensen / Instagram

Kom med i feriekufferten hos Cecilie Copenhagen, Orit Elhanati og Baum und Pferdgarten

Vi har spurgt 3 seje kvinder, som ovenikøbet er nogle af Danmarks fremmeste designere, hvad de pakker til ferien.

Helle Hestehave, 54 år.
Designer, Baum und Pferdgarten.

Hvad SKAL man have med i kufferten? Vi har hos Baum und Pferdgarten lavet nogle silkekåber, som er gode at have med på ferie. En kåbe kan både 'dresses up' og bruges med et par denimshorts – og stadig være sexet. Og så et par stilletter.

Hvorfor er de vigtige? Stilletterne giver mig en følelse af at være godt dækket ind. Jeg er nok en af de mange, som altid tager dem med på ferie, også selvom jeg aldrig får dem på. Det er røvirriterende, at de fylder, men de skal være der.

LÆS MERE: "Der var en vild kemi mellem os fra første sekund"

Hvor skal du hen på ferie? 3 uger i sommerhuset ved Hald Strand. Skønt!

Hvad har du altid selv med? En kåbe! Jeg går altid efter de lidt mere farverige, når jeg er på ferie, for der har man en god kulør og kan bære det. Og så har jeg som sagt altid stilletter med, især min hvide fra Céline, som jeg aldrig får på. Og altid noget til læberne, der kan shine dem lidt op. De skal have glans, så man er klar til, hvad dagen byder.

 

 

Cecilie Jørgensen, 22 år.
Designer, Cecilie Copenhagen.

Hvad SKAL man have med? En bikini og en sommerkjole, som man føler sig godt tilpas i og kan bruges til det hele – både strand og fest. Til sidst: Et badedyr, som skal forestille en svane. Det kunne være vildt sejt.

Hvorfor er de vigtige? Hvis de tre er i kufferten, så er du godt kørende, ligegyldigt hvor du skal hen – måske ikke Antarktis, men et varmt sted.

LÆS MERE: Askepot, Ariel og Belle på forsiden af Vogue – ja, det er dine Disney-favoritter vi snakker om

Hvor skal du hen på ferie? Jeg skal til Mallorca. Det er åbenbart blevet stedet, men det er helt tilfældigt og anden gang her til sommer. Og så skal jeg til Paris og Barcelona.

Hvad har du altid selv med? Jeg har altid min skitsebog med. Jeg keder mig, når jeg soler, og jeg kan godt lide at tegne lidt. Mange af grundidéerne til mine mest kendte styles er blevet tegnet på en ferie. Cecilie Copenhagen er inspireret af rejser, specielt Barcelona og byer, som er sommerlige – steder, hvor folk bare har det dejligt og nyder livet.

 

 

Orit Elhanati, 44 år.
Guldsmed, Orit Elhanati.

Hvad SKAL man hvad med? Solbriller fra AM Eyewear, så lidt tøj som muligt, en hat, en tegneblok og gode sandaler.

Hvorfor er de vigtige? Jeg har konstant solbriller på, og min erfaring fortæller mig, at jeg nærmest går med den samme slidte kjole og hat og mine Jesus-sandaler i smukt, tykt kernelæder hver dag – de bliver kun smukkere med årene! Min tegneblok er altid med mig. Der er alle mine idéer, kruseduller, tanker og huskesedler blandet i et stort kaos.

Hvor skal du hen på ferie? Jeg er på 'Mallorca Roadtrip' med min dejlige mand og alle mine unger, og min kuffert er derfor let og lille – så lille, at der netop er plads til ovenstående og lidt til.

Hvad har du altid selv med? Den samme gamle sivhat, som jeg har købt i Tisvilde. Den beskytter mit hår, og så er jeg lidt i min egen verden, når jeg har den på. Jeg kan bare så godt lide at tulle rundt i mit eget univers. 'A true friend!'

 

 

LÆS MERE: 9 Instagram-profiler du skal følge, mens de stadig er små

LÆS MERE: Få stilikonernes look på budget – her er ugens 6 bedste fund

LÆS MERE: Her er alt, du skal vide om den nye mand i spidsen for Calvin Klein