Trine Rønsbøl stil
Foto: Pernille Ringsing Trine i bluse og bukser fra Ellos, bælte fra Hermés, armbånd fra Malene Juhl Jørgensen og Bulgari og ur fra Gucci.

Hjemme hos Trine Rønsbøl

Trine Rønsbøl: "De er så nemme at tage på, og så kan man let opgradere dem"

Trine Rønsbøl, der er chef i Ellos, opgraderer jakkesæt og simple bluser med silketørklæder, og hun er ikke bange for farverigt tilbehør.

45-årige Trine Rønsbøl bor i Århus med sin mand men har i hverdagene base i København. Hun impulsshopper fra sofaen men bytter tøjet, hvis ikke hun begejstres ved første øjekast.

LÆS OGSÅ: Hvilken frakke skal hænge på dig denne sæson?

”Min top fra Stella McCartney er en af mine absolutte favoritter.”

Stil

– Jeg klæder mig relativt klassisk men forsøger at gøre min stil personlig med sko og tasker, som gerne må larme lidt. Mit hverdagslook gør jeg mere glamourøst med guld og glimmer, som jeg har en svaghed for.

Skønne grønne planter. Sko fra Marc Jacobs.

Inspiration

– Mennesker inspirerer mig, og især kvinder, som klæder sig efter deres personlighed og alder. Jeg synes, film og tv-serier er meget inspirerende. Det er interessant at se, hvordan tøj kan være med til at skabe en karakter.

Skjorte, jakke og bluse fra Ellos.

Hverdag

– En relativ enkel bluse, slacks, et silketørklæde, sneakers eller ­stiletter.

Fest

– Kjole. Jeg kan godt lide, at der er forskel på hverdag og fest, og jeg føler mig ofte mest festlig i en kjole. Og så går jeg aldrig til bal uden stiletter.

Denimjakke og bluse fra ­Ellos, tørklæde fra Givenchy.

Igen og igen

– Basic bluser i god kvalitet. Jeg falder altid for helt plain, ensfarvede bluser – de er så nemme at tage på, og så kan man let opgradere dem med et silketørklæde. Jeg elsker fornemmelsen af en helt ny strikbluse, og jeg har derfor nogle, som stadig har prismærke på, fordi jeg gemmer dem til de helt rigtige dage.

”Jeg synes, at et smukt tørklæde kan fuldende et outfit. Der er bare noget meget elegant over et crispy silketørklæde.” Beigemønstret tørklæde fra Christian Dior og blåligt fra Hermés.

Undertøj

– Jeg er glad for Scandale, som er designet i samarbejde med Halle Berry. Det er hverdagsluksus til gode priser, og pasformen er perfekt til mig.

Feminine skønhedsrutiner.

Sko

– Jeg er rigtig glad for at gå i sneakers, både til kjoler og jakkesæt, dog har jeg altid stiletter på til fest.

Smykker

– Jeg elsker smykker og har mange af dem. Jeg bruger mange hver dag. Mine øreringe og halskæder skifter jeg efter mit humør, mens armbånd og ringe er de samme stort set hver dag. Guldsmykker er min favorit – og jo flere jo bedre.

Trines seneste køb er tasken fra Mulberry.

Taske

– Min favorittaske lige nu er min nye orange Mulberry Bayswater. Størrelsen er perfekt for mig, farven gør mig i godt humør, mens en flot taske fulender mit look.

Altid i tasken

– Min læbepomade, min telefon, mit kreditkort og piller mod nældefeber.

Bluse fra ­Ellos, bukser fra Adidas og sko fra Fendi.

Shopping

– Jeg impulsshopper. Jeg shopper ofte og bytter meget. Hver sæson har jeg en idé om, hvad jeg må eje, men det er ikke altid, at jeg lige finder det, og så køber jeg alt muligt andet i stedet for, som lige føles rigtigt den søndag aften på sofaen. Men hvis jeg så ikke føler det samme, når det kommer med posten om tirsdagen, så bytter jeg det. Jeg holder meget af at shoppe på nettet og køber sjældent i fysiske butikker – stort set kun når jeg er i udlandet.

”Mit mest opsigtsvækkende køb skal nok findes blandt mine skoindkøb. Det kunne være plateauskoene fra Stella McCartney.” Gule balleri-naer fra Mulberry og guldsko fra Dolce & Gabbana.

Budgettip

– Bomuldssokker køber jeg altid i H&M, mens Zara er det perfekte sted, hvis jeg søger noget, der er aktuelt i sæsonen, og som ikke behøver at holde i flere sæsoner. Jeg handler selvfølgelig meget på Ellos og er især glad for Ellos Sport, som har supergode produkter til billige priser. Kvaliteten kan sagtens konkurrere med kendte sportsmærker.

Lange øreringe fra Ninna York, armring fra Tyskland, øreringe fra Jane König, ur og ringe fra Cartier, halskæde fra Hugau og øreringe fra MDL Jewelry.

Bedste køb

– Alle mine ”bedste køb” er gaver fra min mand. Han går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Altid hos mig

– Mine smykker, de fortæller alle en lille historie.

Kjole fra Gucci og taske fra Mulberry.

God stil

– Rent tøj, velplejede sko og negle – det er vejen frem.

Trine i bluse og bukser fra Ellos, bælte fra Hermés og sko fra Zara. Halskæder og øreringe er gaver fra Trines mand, mens armbåndene er fra Malene Juhl Jørgensen og Bulgari og uret fra Gucci.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil