Kvinder verden over lider af ’branger’ – gør du?

Kvinder verden over lider af ’branger’ – gør du?

Kender du udtrykket ’brangry’? Du har helt sikkert oplevet at være det, men nu kan du sætte en stopper for den ubehagelige følelse.

Føler du dig indelukket og indespærret? Er din hud irriteret, generet og øm? Kan du endda se røde mærker på din hud, og kan du nærmest høre din krop skrige efter luft og frihed?

Så lider du nok af ’branger’.

I flere år har vi kendt udtrykket ’hangry’ – en sammentrækning af ordene ’hungry’ (sulten) og ’angry’ (vred), der dækker over den frustration, man kan føle, når man er virkelig sulten.

Nu er det på tide, at du lærer ordet ’brangry’ at kende. Det er opbygget af ordene ’bra’ (bh) og ’angry’ (vred) og er altså et udtryk for den irritation og vrede, man kan føle, når man har en ubehagelig bh på, som bare virkelig ikke sidder, som den skal.

Lyder det fjollet? Måske, men for mange kvinder er branger en del af hverdagen. De går dagligt med bh’er, der strammer, generer og giver røde mærker.

Men nu skal det være slut.

Undertøjsfirmaet sloggi har sat sig for at bekæmpe ’branger’.

Derfor har de lanceret kollektionen ZERO Feel. Med den farverige og behagelige undertøjskollektion og en humoristisk seks-trins videoeguide til, hvordan du slipper af med din ’branger’, håber sloggi at kunne inspirere kvinder i hele verden til at leve et liv som ’unfastened’.

Et af de første steps til at undgå branger er ifølge sloggi at droppe de ubehagelige bh’er én gang for alle.

For hvorfor skal vi lade undertøjet forme vores krop, når vi kan lade kroppen forme vores undertøj? Netop det spørgsmål er udgangspunktet for den farverige ZERO Feel-kollektion.

Det nye undertøj fra sloggi er lavet i et blødt og elastisk materiale, som tilpasser sig din figur, og som gør, at du frit og let kan bevæge dig, præcis som du har lyst til. Det lækre undertøj efterlader ingen mærker, og det føles næsten lige så naturligt som din egen hud.

ZERO Feel-kollektionen omfatter både en bh-top og en bralette samt matchende hipsters. Og selvom undertøjet er så behageligt, at man nærmest glemmer, at man har det på, giver bh’en god støtte og en flot runding på barmen.

Undertøjet fås i mange fine farver, der nærmest opfordrer til leg, og der er ingen grund til at holde sig tilbage. For med ZERO Feel er du sikker på, at undertøjet bliver ved med at sidde, som det skal.

Så vink farvel til din ’branger’ og sig goddag til sloggi ZERO Feel.

Om sloggi ZERO Feel

Kollektionen ZERO Feel fra sloggi blev lanceret i hele verden den 8. marts 2018 og omfatter en bh-top (249 kr.), en bralette (299 kr.) og hipsters (119 kr.). Alle produkterne er lavet af nylon og elastan og er derfor både bløde og elastiske. Undertøjet fås i størrelse XS-XL og findes i farver til enhver anledning. Basisfarverne er sort, grå og cognac, og derudover kan du få undertøjet i en række fine sæsonbaserede farver heriblandt Pink Grapefruit Jam, Laguna og Lovely Orange. Du kan købe dit nye sloggi-undertøj her