Lina Rafn
SPONSORERET indhold

"Jeg er lækker uden på nogen måde at se kunstig eller konstrueret ud"

Lina Rafn er en af dansk musiks største stemmer, skarpeste forretningskvinder og mest autentiske personligheder. Hun har valgt at give den gas med behandlinger, gode cremer og positiv energi. Onde tunger og bitre stemmer har hun for længst slukket for – også dem, der kommer fra hendes eget indre.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat & PR
16. aug. 2021 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af... at tisse, børste tænder, sætte kaffe over, gå i bad, vaske hår, ansigt, krop, øjencreme, serum, dagcreme og enten solcreme eller makeup.

At pleje min hud betyder for mig... at jeg renser og vasker mit ansigt hver eneste aften og bruger de rigtige produkter. Og at jeg ikke snyder eller sjusker med det.

Jeg lægger makeup, når... jeg skal ”ses” som offentlige mig. På en almindelig arbejdsdag, hvor jeg bare skal i studiet og lave musik, så bruger jeg ingen former for makeup.

Den alder, jeg har nu, er... helt fin. Jeg tillader mig selv at få al den hjælp, jeg kan, så jeg holder mig så frisk at se på som muligt. Tidligere i mit liv har jeg ikke tilladt mig selv at udnytte mit fulde potentiale. Men jeg nægter at gå bitter i graven, så jeg giver den fuld gas nu. Jeg bruger virkeligt gode produkter, og jeg har brugt lang tid på at afsøge, hvilke der er bedst til netop min hud.

Og så får jeg mange behandlinger. Både ansigtsbehandlinger med frugtsyre hos Take Care, og en lang række behandlinger hos N’Age. Mange tror, at det primært er injektioner med filler eller botulinum toxin. Det bruger jeg meget lidt af.

Til gengæld er jeg ekstremt begejstret for ultherapy, som ”løfter ansigtet” med brug af ultralyd og fraxel, som stimulerer min hud effektivt. Resultatet virker ægte og troværdigt. Jeg er lækker uden på nogen måde at se kunstig eller konstrueret ud – og jeg har min fulde mimik i behold.

Læs også: Yvonne Koné: Jeg har brugt denne hårkur, siden jeg var teenager

Nutidens skønhedsideal er... individuelt. Min oplevelse er, at der er plads til alt, og hvis du luger ud i hvad og hvem, du lytter til, kan du omgive dig med virkelig meget positiv energi. Hvis ”idealet” kan få skylden for, at man ikke har det godt med sit udseende, så har man fjernet det personlige ansvar for egen lykke.

At stå ved sig selv er en opgave, for selvfølgelig er der håbløse, uopdragne tosser derude, der føler sig berettiget til at komme med ukonstruktive indspark og meninger, men hvis du virkelig har valgt den, du er og ikke er, så rammer de stemmer og tilkendegivelser ikke så hårdt. Der er en kæmpe bølge i gang, som prædiker rummelighed, ærlighed, mangfoldighed og nysgerrighed, og det gør mig stolt og lykkelig. Sluk for de negative stemmer – også dem i dit eget hoved.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg er i form og får motion, og min krop er sund. Det er det primære. Sekundært er, når jeg ikke skærer et hjørne i dovenskabens navn. Hvis jeg gør mig umage og føler, at mit selvudtryk er i fuldt flor: På scenen. Når jeg danser. Og når jeg udtrykker min personlighed visuelt igennem tøj og makeup.

Læs også: Designer Saf Hayat: "Jeg er faktisk fan af nutidens skønhedsideal"

Lina Rafns favoritter:

nage.jpg

Farvel til pletterne

Min hud er ikke særligt god til sol, og den ser hurtigt ujævn, fregnet og plettet ud. Jeg er i en proces inde hos N’Age, hvor vi med en kombination af fraxel- og IPL-behandlinger opnår fantastiske resultater på hals og decolleté, som virkelig har været et smertensbarn for mig. Fraxel-behandling i hele ansigtet, N’Age, 3.500 kr.

Ph.jpg

Den bedste fugtgiver

Intet fugter bedre end denne creme, og den giver mig en følelse af en beskyttelse, som ikke er synlig, og som jeg stadig kan påføre makeup på uden problemer. P.O.S.T. Recovery Cream, pHformula, 359 kr.

M2.jpg

Fin forlængelse

Jeg er stor fan af M2 Beauté Eyelash Activating Serum, fordi mine vipper ikke er lange i sig selv, og jeg nyder at fremhæve mine øjne med lange, mørke vipper. Beauté Eyelash Activating Serum, M2, 990 kr.

zo_skin.jpg

Hverdagsfavorit

Smart Tone Broad-spectrum spf 50, ZO Skin Health, 699 kr.

BODY-BLUR-LATTE-NEW.jpg

Hjælp til selvhjælp

Hvis jeg har ujævnheder eller farveforskelle på ben, arme eller andre steder på kroppen, så er Body Blur virkelig min ven i nøden. Det er helt utroligt, så ”smooth” huden bliver. Body Blur, Vita Liberata, 349 kr.

WEC.jpg

Mild øjencreme

Jeg bruger fast denne øjencreme, fordi den fugter uden at svie, når den kommer på den fine hud rundt om øjnene. Den føles mild, og så er den let at lægge makeup ovenpå. Wonder Eye Cream, Balance Me, 240 kr.

Anbefalet til dig