Louise  Fredbo-Nielsen

Foto: Privat & PR Skønhed ifølge Louise Fredbo-Nielsen.

"Det stoppede jeg med for 12 år siden, og jeg begynder aldrig igen"

Fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen nyder sine travle tredivere, men starter alligevel hver eneste dag med at sætte farten ned, tænke sig om og fokusere på alt det, der giver hendes liv værdi.

Min morgenrutine består af... at mit vækkeur ringer kl. 05, så jeg kan nå at have værdifuld tid til mig selv, mens min hjerne er mest frisk. Først hopper jeg i træningstøjet, plasker iskoldt vand i hovedet og sprinter en tur i skoven på 20 minutter for at få gang i blodcirkulationen og festfyrværkeriet af dejlige hormoner i kroppen. Derefter sætter jeg fluks en kande kaffe over og bruger 20 minutter på at skrive tre ting, jeg er taknemmelig for, reflektere over dagen, skrive og læse. Den rutine er virkelig den skønneste gave, jeg kan give mig selv.

At pleje min hud betyder... mindre botox om 10 år! Ej, spøg til side. Med to små børn er det en lille hverdagsluksus at tage et par minutter morgen og aften til at pleje min hud.

Jeg lægger makeup, når... jeg skal ud ad døren. Jeg går aldrig ud uden en klat mascara på. Min hverdagsmakeup er serum, lidt pudder fra Clinique, blush fra Mac, mascara fra Estée Lauder, og så giver jeg mine øjenbryn lidt farve med Bobbi Browns Natural Brow Shaper. Når jeg skal på optagelse eller holde foredrag, så får makeuppen hele armen med foundation, highlighter, øjenskygge, eyeliner og en masse mascara.

Det mærkeligste produkt på min badeværelseshylde... er babyolie. Det er selvfølgelig ikke underligt, når jeg har små børn, men det er mig, der hovedsageligt bruger det til at fjerne makeup med. Ellers har jeg kun ting i skabet, som jeg bruger, for jeg er gået all in på minimalisme og har smidt alt unødvendigt ud.

Læs også: Frida Hallqvist: "Jeg føler mig altid smuk, når jeg har hendes designs på"

Det bedste skønhedstip, jeg har fået... fik jeg af min barndomsveninde Michelle, og det var at stoppe med at spise raffineret sukker. Det stoppede jeg med for 12 år siden, og jeg begynder aldrig igen, for jeg kunne pludselig mærke min krop i stedet for at være styret af mit blodsukker.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd... ville det være: Drop det solarium, på med solcremen, og lad være med at bekymre dig.

Den alder, jeg har nu, er... alt for flygtig. Det er svært at følge med i 30’erne, hvor vi har gang i børn, karriere og husrenoveringer, så der skal præsteres på alle fronter. Men jeg har aldrig haft det så afslappet med min krop og udseende som nu.

Nutidens skønhedsideal er... heldigvis begyndende fragmenteret med kønsroller, kropsstørrelser og etnicitet. Det er så befriende, og jeg er vild med at se kvinder træde frem i deres egen ret og eje deres valg.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg har grinet i timevis med nogle – lige så trætte – vidunderlige kvinder i min mødregruppe.

Læs også: Designer Saf Hayat: "Jeg er faktisk fan af nutidens skønhedsideal"

Louise Fredbo-Nielsens favoritter: 

dior.jpg

Altid røde negle

Jeg elsker rød neglelak og har en hær af forskellige nuancer, som jeg sjældent går uden. Vernis Rouge 999, Dior, 205 kr.

baby_olie.jpg

En billig løsning

Babyolie fra Derma fungerer fantastisk til at tage makeup af med og er mit et-trins-aftenritual, for når jeg bruger den olie, behøver jeg ikke skintonic og creme. Babyolie, Derma, 35 kr.

Avéne.jpg

Problemknuseren

Den eneste ballade, min hud kan finde på at lave, er tørhed i vinterhalvåret. Det klarer jeg ved at indtage en masse olier, især Udo’s Choice Livets Olie og fiskeolie, og smøre huden med Avènes gode Cicalfate+ Cream. Cicalfate+ Cream, Avène, 100 kr.

CollagenGold.jpg

Tro, håb og kollagen

Jeg sætter min lid til, at et dagligt skud kollagenpulver kan gøre underværker for min hud og holde den elastisk fremover. Collagen Gold, Vild Nord, 400 kr.

bobler.jpg

Bobler, der forskønner

Jeg ELSKER champagne, og den nydelse må da gøre noget godt for skønheden! J.M. Labruyère Champagne Grand Cru Prologue Extra Brut hos Greenwoodfinewine.dk, 399 kr.

mascara.jpg

Hverdagsfavorit

Lengthening Mascara, Estee Lauder, 260 kr.

Dette foto er smukt for mig, fordi…

...det er et billede af min søn ved søen og kirkegården, hvor vi bor, og der bliver jeg altid fyldt med en ro og overvældelse af, hvor smuk naturen er – og hvor vigtig den er for os mennesker.

foto.jpg

Louise Fredbo-Nielsen, 37 år

Selvstændig fremtidsforsker og vært på programmet ”Luksusfælden”, der vises på TV3 og Viaplay. Hun er forlovet med Christopher, og sammen har de Herbert på fire år og Ingrid på et år.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed ifølge..., Hud, Hudpleje og Makeup