Marianne Schrøder

Foto: Petra Kleis Marianne Schrøder er en af dem, der børster sit hår 100 gange dagligt.

Marianne Schrøders favorit deo er naturlig, effektiv og aluminiumsfri

Hun blev født i Smøla, Norge, den 11. marts 1977, men bor i dag i København. Her har hun base, men hverdagen som model tager hende vidt omkring.

Efter en mangeårig karriere som model kender Marianne Schrøder (@marianneschroder), 42, sin hud og krop godt. Den vil have masser af fugt, solcreme året rundt, yoga til at vågne på og den grønne Mentholatum på læberne.

Morgenrutinen

“Jeg vasker mit ansigt med vand som det første og bruger så et regime fra Exuviance. Det passer virkelig godt til min hud. Først SkinRise Bionic Tonic, som er pads, der kan bruges i hele ansigtet som et slags serum. De dufter skønt og giver masser af fugt. Derefter kommer jeg Age Reverse Day Repair SPF 30 på. Den er god til de fine linjer, som kommer med en mere moden hud, og så har den, meget vigtigt, også solcreme i sig, som jeg bruger året rundt. Øjnene får Age Reverse Eye Contour.”

Aftenrutinen

“Om aftenen er det igen Exuviance, jeg tyr til. Jeg renser ansigtet med Gentle Cleansing Creme, påfører Collagen Triple Boost Serum og til sidst Age Reverse HydraFirm. Alle giver huden et boost i løbet af natten. En gang om ugen bruger jeg Exuviances Deep Hydration Treatment, som er en maske, jeg sover med. Den er silkeblød at smøre på, og min hud suger det hele til sig i løbet af natten. Fugt er det helt store for mig, og bruger jeg masken regelmæssigt, behøver jeg ikke tilføre andre former for fugt i løbet af dagen.”

LÆS OGSÅ: 10 tendenser fra 10'erne: Uffe Buchard og Kim Grenaa gør dig klog på de største trends fra 2010-2019

Makeuppen

“Jeg bruger minimalt med makeup, og hvis jeg gør, er det gerne RMS’ Buriti Bronzer på øjenlågene og derefter Maybellines Volum’Express Lash Sensational Mascara, som har en kort, gummiagtig børste, der når helt ind til rødderne. Begge dele giver en god kontrast og får min blå øjenfarve til at poppe. Kindbenene får lidt Hoola Bronzer fra Benefit. Det er det.”

Kroppen

“Det ydre skrubber jeg med Tromborgs Body Salt Scrub Lemon Grass og smører derefter Beauté Pacifiques Enriched Moisturizing Body Lotion Dry Skin på. Den er fyldt med fugt og dejlig at smøre ud. Mit indre passer jeg på med yoga, som jeg dyrker et par gange om ugen herhjemme. Det seneste års tid har jeg haft abonnement på app’en Asana Rebel, som udbyder mange forskellige former for yoga. Jeg prøver at mikse de forskellige lidt, så jeg ikke kun får strukket en masse ud, men også får styrke. Særligt deres cirkeltræning med masser af gentagelser er god – det tager 25 minutter og er benhårdt. Det kræver en del disciplin at træne derhjemme, men det passer mig bedst lige nu, og jeg har dyrket alle mulige slags yoga i 15 år.”

Duften

“Jeg har brugt Narciso Rodriguez’  dufte i mange år. Derudover bruger jeg Byredos Gypsy Water, som er en lille roll on-olie. Den forsvinder lidt hurtigt, men efterlader en dejlig, mild duft.”

Håret

“Jeg er en af dem, der børster mit hår med 100 strøg med min BN4 Børste fra Mason Pearson. Mit hår har godt af at få lidt omsorg med Olaplexs Hair Perfector No. 3 (sponsoreret link) og selv om jeg tit glemmer det, kan jeg mærke stor forskel, når jeg gør det. Jeg skifter mellem to shampooer og en balsam: Kevin Murphys Blonde Angel-serie (sponsoreret link) og Bidro Shampoo, som er mere plejende for hovedbunden.”

LÆS OGSÅ: Her er de 20 vigtigste skønhedsprodukter, din krop vil takke dig for

Favoritten

“Der er ikke så meget hokuspokus over mine yndlingsprodukter. Det er den lysegrønne Mentholatums Original Lipbalm og Labellos Sun Protect Lip Balm til læberne. Real Puritys Roll-On Deodorant er naturlig og virksom, og så sværger jeg til den norske creme Spenol. Det er en slags kopattesalve i en meget gammel emballage, men ikke desto mindre står den altid på mit natbord.”

Velvære

“Yoga er essentielt for mit velvære. Jeg har det allerbedst lige bagefter, når jeg bare tusser rundt derhjemme og nyder en kop kaffe på altanen. Den stivhed i kroppen, som jeg ofte føler, når jeg vågner, er forsvundet og både krop og hjerne er blevet varmet godt op.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Velvære og Livsstil