Marie Hindkær
Foto: Privat og PR Blogger Marie Hindkær sværger til en ikonisk tørshampoo, når pandehåret skal sættes.

Marie Hindkær: Her er mine skønhedsfavoritter

Marie Hindkær: “Denne balm klarer alt fra sprukne læber til røde “vinter-kinder””

Den 34-årige blogger på Luelle.dk, ­Marie ­Hindkær, har en forkærlighed for multiprodukter – gerne de naturlige af ­slagsen – når det gælder hudpleje. Hvad makeup ­angår, skal den først og fremmest virke.

1. Multiprodukt

Jeg synes, at Mommy & Me-balmen er virkelig fantastisk. Den har en smøragtig konsistens, der smelter ind i huden og holder den blød og indtil videre også fri for strækmærker (Marie er højgravid, red.). Jeg elsker multiprodukter, og denne balm klarer alt fra sprukne læber til røde "vinter-kinder".

Mommy & Me, Rudolph Care, 245 kr.

2. Opstrammende

Jeg sværger til Amazing Spaces produkter, der er naturlige, dufter mildt og er virkelig effektive. Særligt deres Miracle Mask er et mindre mirakel, fordi den virker både udglattende og opstrammende, og så giver den huden en sund og klar glød.

Miracle Mask, Amazing Space, 550 kr.

3. 30 dages kur

En anden favorit til ansigtet er de små serumkapsler, som jeg altid bruger, hvis jeg skal til noget, og huden trænger til et boost. I trætte og travle perioder kører jeg en 30 dages kur, hvor jeg hver dag bruger en kapsel under min dagcreme.

Oxygen Elixir, Amazing Space, 399 kr.

LÆS OGSÅ: Mette Marie Lei Lange: “Jeg føler mig friskere hver morgen, når jeg har brugt den”

4. Dyr, men drøj

Makeup skal virke! Og så er det mindre vigtigt for mig, om produkterne er naturlige eller ej. Jeg bruger en foundation fra Chanel hver dag for at gøre min hud mere ensartet og jævn men uden at dække den helt til. Den er dyr, men drøj.

Sublimage Le Teint, Chanel, 1.100 kr.

5. Kindkys

Jeg elsker blush og foretrækker, at den er cremet, så den blender ­nemmere og mere naturligt ind i huden. Blushen i farven Smile fra RMS Beauty er min ­favorit. Farven giver liv til ansigtet, og så kan den også bruges på læberne.

Lip2Cheek, Smile, RMS Beauty hos Riverandraven.dk, 310 kr.

6. Skandinavisk

Mit hår er uden ­fylde, så jeg laver bølger med et krøllejern hver ­morgen. I stedet for hårlak ­bruger jeg Maria Nilas ­stylingspray, der giver et let hold, en sund glans og mindsker krus. Tørshampoo er et andet must for mig, fordi jeg har ­pandehår. Her vender jeg altid ­tilbage til Kloranes.

Styling Spray, Maria Nila hos Nicehair.dk (sponsoreret), 219 kr.

Dry Shampoo, Klorane, 110 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

En forkælende massage, der vil gøre underværker for min højgravide krop, og en diamantslibning, der skulle være effektiv mod pigmentering, linjer og hævelser i ansigtet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed