Skønhedsredaktør Marie Lodberg.

Foto: Privat Skønhedsredaktør Marie Lodberg klarede i juleferien hudplejen fra sofaen.

Marie Lodberg: Det er, som om juleskummet har hobet sig op under øjnene

I juleferien klarede Eurowomans skønhedsredaktør Marie Lodberg hudplejen fra sofaen: den møre krop blev smurt med rigelige mængder god olie, mens håret fik en tiltrængt pause fra den stride børste og onde hårtørrer.

sensai
Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads (20 stk.) fra Sensai

Pyjamas til øjnene 

Det er, som om juleskummet har hobet sig op under øjnene. Sensai prikker hul på poserne med deres pads, som skal virke i 10 minutter på ren hud – på sofaen. Når virketiden er ovre, fjerner du padsene, masserer den resterende essens ind i huden, og den trætte hud under øjnene har fået en powernap og et ordentligt skud fugt. Tiltrængt. 

1. Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads (20 stk.) fra Sensai, 940 kr. 

davines
2. This is a Texturizing Serum fra Davines

Rodebunke 

Vær tro mod januars smådepressive vibe, og lad håret stå. Til en vis grad. Allier dig med Davines’ serum, der giver håret det minimum af hold, det har brug for. Brug den i håndklædetørt hår, og lad det lufttørre. Du orker jo hverken børsten eller hårtørreren i januar, vel?

2. This is a Texturizing Serum fra Davines, 199 kr. (sponsoreret)

LÆS OGSÅ: Her er 12 af sæsonens bedste skønhedsnyheder

hourglass
3. Ambient Lighting Palette fra Hourglass,

Tryllestøv

Jeg aner simpelthen ikke, hvad det er, de gode mennesker hos Hourglass har puttet i den her pudder, men den er tæt på magisk. Til de dage, hvor huden har det ekstra slapt og musegråt. På med pudderen, der giver liv og glød, uden det ser pudret ud. 

3. Ambient Lighting Palette fra Hourglass, 569 kr.  

frama
4. Apothecary Body Oil fra Frama

Smørelsen er gørelsen

Så står du der og kigger ned ad din januarkrop. Og selv om du skal tale pænt til den og holde af den, uanset hvilken form den har, kan det være lidt svært at overbevise dig selv ovenpå decembers mængder af marcipan. Mit overtalelsesvåben er kropsolien, der dufter dyrt og dybt. 

4. Apothecary Body Oil fra Frama, 410 kr. 

Charlotte Rampling
Couch potato Charlotte Rampling. Foto: Getty Images.
klarskin
5. Radiance Powder fra Klarskin

Forsvind, rødplettede kind  

Efter rødvin og risalamande kan huden have en tendens til at blusse op. Vel dens måde at sige fra på. Kosttilskuddet er udelukkende lavet på planter og blev oprindeligt brugt mod acne. Men antioxidanter og mælkesyrebakterier har vist sig at være gode ingredienser – også for julehud. En teske pulver røres i et glas vand og drikkes på tom mave om morgenen i minimum 28 dage, som er den tid, det tager for huden at regenere. Skål. 

5. Radiance Powder fra Klarskin, 670 kr. 

yves rocher
6. Le Gel Douche Concentré à la Mangue fra Yves Rocher

Lille og buttet med stor virkning 

“Hellere stor og charmerende end lille og irriterende.” Sådan går vi kvinder på over 180 cm rundt og siger til hinanden. Men det gælder ikke nødvendigvis shower gels. Den her lille koncentrerede fætter rækker til 40 brusebade. Det kræver blot en hasselnødstørrelse af geleen for hvert bad. Det betyder halvt så meget plast, fordi flasken er så lille og i øvrigt lavet af 100 procent genbrugsplast. 

6. Le Gel Douche Concentré à la Mangue fra Yves Rocher, 59 kr. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Guide, Livsstil og Makeup