Millie Bobby Brown smykker
Foto: Getty Images Hun er blot 15 år - og en af verdens 100 mest indflydelsesrige mennesker ifølge magasinet Time.

Dansk smykkegigant afslører samarbejde med en af Hollywoods mest hypede skuespillere

Den 15-årige Stranger Things-stjerne skal i de næste to år være ansigt for det danske smykkefirma. ”Jeg føler mig yderst beæret,” lyder det fra Millie Bobby Brown.

To Emmy-nomineringer, titlen som yngste UNICEF Goodwill-ambassadør nogensinde – og i en alder af blot 15 år også det yngste navn på magasinet Times Top 100-liste over verdens mest indflydelsesrige mennesker.

Det er ikke hvem som helst, det danske smykkefirma Pandora netop har offentliggjort som deres nye ambassadør.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga har endnu engang stjålet vores hjerter i en drøm af en kjole

Skuespiller og aktivist Millie Bobby Brown er verdenskendt for sin rolle som Eleven i Netflix-serien Stranger Things, og i de næste to år er hun også globalt ansigt for de danske smykker, afslører de i en pressemeddelelse.

– Jeg føler mig yderst beæret over at samarbejde med Pandora. Jeg elsker Pandora, fordi alle kan fortælle deres egen historie, og hvert symbol kan repræsentere din individualitet, forklarer Millie Bobby Brown.

Model for danske smykker

Den unge Hollywoodstjerne er model i en kampagne for en ny smykkekollektion, som Pandora lancerer senere på året. Billederne er taget af den anerkendte modefotograf Cass Bird, og de viser en afslappet og sej Brown i sin nye hjemby Atlanta, Georgia, hvor hun er iført personlige favoritsmykker fra kollektionen.

AU19_PANDORAME_MBB_02_RGB[5][3].jpgVerdensstjernen har selv udvalgt de smykker, hun har på i kampagnen. (Foto: Cass Bird/Pandora)

Hos Pandora er der også glæde over deres nye globale ansigt.

– Millie Bobby Brown er den perfekte ambassadør for den næste generation af Pandora-smykker, der sætter unge kvinder i stand til at udtrykke sig selv. Hun er ikke kun en dygtig skuespiller, der gør sig bemærket som en stemme for sin generation, hun bringer også en ungdommelig og individuel tilgang til smykker, der perfekt supplerer Pandoras vision og kreativitet, siger Pandoras kreative chef og brand officer Stephen Fairchild om partnerskabet.

Millie Bobby Brown er britisk født og bor i dag både i London og i Atlanta. Hun fik sin debut som skuespiller i 2013, da hun var blot ni år, og tre år senere landede hun en af hovedrollerne i Stranger Things, der netop har haft premiere på sin 3. sæson.

Danske Pandora blev stiftet i 1982 og er i dag et internationalt børsnoteret smykkefirma, hvis smykker sælges i mere end 100 lande fordelt på seks kontinenter. Kampagnen med Millie Bobby Brown lanceres til oktober. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker, Model, Kendte og Serier