Gertrud Bønnelykke
Foto: Privat og PR For Gertrud er motion også en vigtig del af det at have smuk hud, men efter hun har fået tvillinger, bliver det desværre kun til cykelture til og fra arbejde.

Gertrud Bønnelykke: Her er mine skønhedsfavoritter

Moderedaktør: Jeg sværger til denne mascara

Foruden masser af vand og syv timers søvn ­prioriterer assisterende moderedaktør på ALT for damerne Gertrud Maria ­Bønnelykke, 36, fugt og sin yndlingsmascara, der næsten kan gøre det ud for falske vipper.

1. Beroligende fugt

Det er vigtigt, at min ansigtscreme giver masser af fugt og energi. Den skal være mild i duften og let at smøre ud. Jeg er glad for Trilogys produkter, især deres serum og creme i serien Very Gentle Calming. De efterlader min hud dejligt blød.

Very ­Gentle Calming Cream, ­Trilogy, 239 kr.

2. Økopleje

På kroppen bruger jeg til dagligt Irmas egen Tusindfryd-bodylotion, der er super god og giver masser af fugt, og hvis min hud er ekstra tør, elsker jeg den økologiske kropsolie fra Rudolph Care, der lige giver det ekstra, især efter en sommer med masser af sol og saltvand.

Acai Body Oil, Rudolph Care, 495 kr.

LÆS OGSÅ: Hvordan holder Helena Christensen sin hud blød og smuk?

3. Smuk glød

Jeg bruger altid highlighteren The Multiple fra NARS i farven "Orgasm". Den giver den smukkeste naturlige glød til både kinder, læber og øjne. Jeg er vild med farven, fordi den har en smule shine i sig, men uden at det bliver for meget. En nem måde at komme til at se lidt friskere ud.

The ­Multiple Stick, ­Orgasm, NARS, 320 kr.

4. Som kunstige vipper

Min ­favoritmascara er uden tvivl YSLs Baby Doll! Den giver de smukkeste ­vipper og er let at bruge, uden at den klumper. Man skulle næsten tro, ens øjenvipper var kunstige, så god er den.

Mascara Volume ­Effect Faux Cils Baby Doll, YSL hos Nicehair.dk (sponsoreret), 260 kr.

LÆS OGSÅ: Elle Fanning: “Dette er den eneste hårspray, jeg bruger”

5. Anti-krus

Jeg er vild med Living Proofs hårprodukter, især serien Frizz som ­modvirker krus og giver masser af styrke og glans til håret. Tanken om, at produkterne er fri for silikone, parabener og sulfater gør det kun endnu bedre.

Frizz Conditioner, ­Living Proof, 198 kr.

6. Blomster & læder

Jeg vender altid ­tilbage til Bottega Venetas ­klassiske Signature-duft, som er helt unik. Den har en ­forførerende og intens duft af blomster og læder, og jeg er ofte blevet stoppet på gaden af folk, der har spurgt mig, ­hvilken duft jeg har på.

Signature, edp 30 ml, ­Bottega ­Veneta, 525 kr.

7. Min næste skønheds­investering

En ansigtsbehandling hos Amazing Space. Jeg ­trænger til en hel dag med masser af selvforkælelse og ­alenetid. Jeg elsker deres rolige univers i de smukke lokaler under hotel D'Angleterre i København.

­Ansigtsbehandlinger hos Amazing Space. Priser fra 485 kr. Se mere på Amazing-space.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup, Hudpleje og Hår