TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Moderigtige sommersko med komfort i højsædet

Har du svært ved at finde sko, som både er flotte og behagelige at have på? Nu behøver du ikke lede længere.

Du har sikkert prøvet det. At købe et par fine, nye sko, som du glæder dig til at hoppe i for første gang. Men allerede efter en halv time med skoene på, er dine fødder helt ødelagte, og du kan ikke tænke på andet, end hvornår du får mulighed for at sparke skoene af og lægge fødderne op.  

Den følelse kan du heldigvis undgå med et par sko fra SHOE THE BEAR.

For det danske brand er det nemlig ikke nok, at en sko er dejlig at se på – den skal også være dejlig at have på. Derfor har brandet altid komforten i fokus, og det gælder også for deres nye SS18-kollektion.

Skokollektionen er super feminin og er fuld af produkter til kvinder, som har en aktiv hverdag, men som samtidig vil se stilede ud. Der er masser af fine og farverige detaljer, og uanset om du er til lyse og bløde farver eller farver med knald på, er der god mulighed for at finde et par nye sko til sommeren.

SS18-kollektionen fra Shoe The Bear indeholder både sandaler, pumps, ankelstøvler og mules. Desuden indeholder kollektionen flere wedge sneakers, som giver dig den samme følelse og holdning, som man får af at have hæle på, men som samtidig er super behagelige. Kollektionen rummer også masser af hæle, men ingen af dem er over otte centimeter, og de har alle en blød indlægssål, så du sagtens kan have dem på i længere tid uden at få ondt.

Agnete Leather Boots White – Pris 1.199 kr.

Ann Ruskinds Ankelstøvle Black – Pris 1.299 kr.

Ava Læder Wedge Sneakers Pale Blush – Pris 999 kr. 

Juno Ruskinds Loafer Red – Pris 999 kr

Marry Ruskinds Mule Yellow – Pris 999 kr.

May Ruskinds Sandal Red – Pris 999 kr.

Sally Denim Mule - Pris 999 kr.

Selma Ruskinds Sandal, Dark Taupe – Pris 1.199 kr.

Trish Ruskinds Wedge Støvle Rose – Pris 999 kr. 

Allison Ruskinds Pump Pink – Pris 899 kr.

SS18 kollektion er en super feminin kollektion, der er inspireret af naturen i den tidlige forsommer, hvor lyset er køligt, men sommerens farver allerede har sat ind.