Multiprodukter
Foto: Getty Images Disse multiprodukter kan bruges på flere forskellige måder

Multiprodukter

2-i-1: 5 produkter, der kan mere end de skal

Du har faktisk flere produkter derhjemme, end du lige tror, for makeup og hudpleje kan bruges til alternative skønhedsformål og klare flere problemer på én gang. Skønhedsredaktøren guider til de bedste 2-i-1-løsninger.

1. I en læbepomade har du også...

... en highlighter. En læbepomade er perfekt til at fremhæve kindben, næseryg og amorbue og give huden en naturlig glød. Dup den over huden som sidste trin i din makeuprutine.

Lip balm, Tromborg, 145 kr. Acai Lip Balm, Rudolph Care, 195 kr.

LÆS OGSÅ: Her er produkterne, der kan udglatte ar og minimere rynker

2. I en olie har du også...

... fugtgivende hårpleje. Rene naturlige olier som argan, sød mandel og jojoba kan med fordel bruges til både krop og hår. Varm en lille mængde olie op i hænderne, og kram det ind i tørre eller håndklædetørre spidser for glans og anti-frizz.

Argan kropsolie øko, 100 ml, Urtegaarden hos Med24.dk (sponsoreret), 199 kr. Revitalizing Oil For Face, Body & Hair, Darphin, 50 ml, 299 kr.

Bonus: Olie modvirker også elektrisk hår.

3. I en balsam har du også...

... en glimrende barberskum. Balsammen blødgører hårene og gør det nemmere at barbere, og så efterlades benene silkebløde.

Argan Balsam, Matas, 500 ml, 50 kr. Glory Conditioner 02, Karmameju hos Nicehair.dk (sponsoreret), 225 kr.

4. I din bodylotion har du også...

... en fugtgivende hårcreme, der modvirker tørre spidser og krus. Brug en lille mængde bodylotion i tørre spidser – særligt de lette typer bodylotion egner sig perfekt til fint, skandinavisk hår.

Lipikar Fluide, La Roche-Posay, 149 kr. Body Milk, Bergamot Pear, 200 ml, Korres, 130 kr.

TIP! Har du cremer stående, som du ikke får brugt, men som du heller ikke nænner at smide ud, kan du med fordel bruge dem til dine hænder eller fødder. Giv dem en luksusbehandling, og få brugt alle produkterne op.

LÆS OGSÅ: "Jeg er nærmest afhængig af denne læbepomade"

5. I en læbestift har du også...

... en blush. Let farve i kinderne frisker øjeblikkeligt huden op, og det gør du nemt ved at duppe en lille mængde læbestift på æblet af kinden med en finger og blende den let ind i huden.

Pure Color Envy Sculpting Lipstick, Drop Dead Red, Estée Lauder, 265 kr. Lip Color, Brownie, Bobbi Brown, 215 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Makeup