Din personlige stil fuldendes med det unikke smykke

Din personlige stil fuldendes med det unikke smykke

Find ud af, hvilke sofistikerede smykker som med garanti vil opgradere din vintergarderobe og skabe dit helt eget personlige udtryk.

Her på redaktionen er vi vilde med smykker – især den nye Unlock kollektion fra byBiehl. Dine smykker fortæller noget om, hvem du er – det er det final touch på din personlige stil og unikke udtryk. Derfor er det ikke en nem sag at finde det helt rette. Mindst lige så vanskeligt er det at forære et smykke til en god veninde, din søster eller måske din mor. Heldigvis lancerer det super stilfulde smykke-brand byBiehl lige nu Unlock kollektionen.

Smykker med særlig betydning

Hvad enten du er ude efter et smykke til dig selv eller en, du har kær, byder byBiehls nye kollektion på halskæder, de fleste af os vil sukke længe efter. Designet er i topklasse, og ideen bag er gennemtænkt til yderste fingerspids. Unlock består af fem fine varianter: Unlock Love, Unlock Happiness, Unlock Strength, Unlock Miracles og Unlock the World. Til hver halskæde kan man tilføje en hængelås og en nøgle, der skaber en særegen betydning for det enkelte smykke . Designeren bag, Charlotte Biehl, fortæller, at ideen med Unlock-kollektionen er, at du med den rette nøgle kan åbne lige de facetter af livet, du ønsker:

”Med den rigtige nøgle er hele verden åben for dig. Luk dørene op til Eventyrland. Lås op for alle dine drømme. Men husk aldrig at tage hjemmefra uden nøglen til dit hjerte.”

Den fine tanke bag designet er ikke til at stå for, og om det er et smykke til dig selv eller et, du vil forære i gave, vil det uden tvivl bringe varme ind i det ellers kølige vintervejr – og i det hele taget hele året igennem. De fine halskæder er nemlig skabt i et tidløst design, du uden tvivl kan have hængende om halsen hele året.

Unlock Miracle, sølv halskæde

 

Unlock Strengh, guld halskæde

Bag brandet byBiehl

byBiehl er et dansk smykkemærke, som blev startet i 2010 af designer Charlotte Biehl. Charlotte Biehls grundtanke er, at alle brandets smykker skal være sofistikerede, feminine og med en særlig betydning. Blandt nogle af de populære designs er Beautiful World, der er designet som en hyldest til vores skønne verden og Together-kollektionen, som er et symbol på dem, vi holder af.

Det nyeste skud på stammen, Unlock, bliver uden tvivl også en favorit-kollektion. Priserne på de unikke smykker ligger fra 395 kr. til 1390 kr. Hvilken nøgle åbner mon op for vejen til dit hjerte?

Du kan også se meget mere og følge byBiehl på Instagram @byBiehl eller se hele Unlock kollektionen på byBiehl.com