Must have til beauty-skabet: Makeup og hudplejeprodukt i ét

Must have til beauty-skabet: Makeup og hudplejeprodukt i ét

L’Oréal Paris´ nye, silkebløde foundation plejer huden og har samtidigt en dækkende effekt, der sikrer et naturligt look.

Din hud er ekstra udsat i det omskiftelige vejr her i Norden, der både byder på kolde, våde vintre, soltørre sommerdage og et blæsende forår og efterår. Du har sikkert også oplevet, at din hud udtørrer, at den bliver ramt af røde plamager eller andre ujævnheder som følge af de ting, den udsættes for. Derfor er det en god idé at vælge nogle makeup-produkter, som både er effektive, og som samtidigt plejer din huden – også den sensitive.

Makeup med flere fordele

Den helt nye True Match Nude Plumping Tinted Serum fra L’Oréal Paris er en let foundation, der kan bruges af alle hudtyper. Produktet indeholder blandt andet 1 procent ren hyaluronsyre, der som del af produktets samlede formel sørger for en fyldig og glat hud. Indholdet af lysreflekterende mineralpigmenter giver desuden en strålende finish med masser af glød. På den måde er der tale om makeup og hudpleje i ét, der både plejer huden og sørger for øjeblikkelig dækning – uden at tilstoppe porerne.

Heldigvis behøver det ikke være svært at opgradere din daglige skønhedsrutine, for den silkebløde foundation er nem at tone ud og smelter perfekt sammen med din hudtone. Således opnår du på ingen tid et fejlfrit og naturligt look med denne nye foundation.

Sådan bruger du produktet

Step 1:
Ryst flasken, så serum og foundation blandes. 

Step 2:
Med pipetten påfører du 2-3 dråber på hver kind, en enkelt i pande, på hage og næseryg.

Step 3:
Fordel formlen med fingrene. Den er nem at tone og kan bygges op for mere dækning.

Step 4:
Fuldend evt. looket ved at tilføje True Match Eye Cream In A Concealer i din makeup-rutine. Her er der også tale om et hudpleje- og makeup-produkt ét: Produktet dækker som en concealer og plejer som en øjencreme.

Produktspecifikationer

L’Oréal Paris, True Match Nude Plumping Tinted Serum

  • Uden parfume.
  • Passer til alle hudtyper, også sensitiv hud.
  • Testet under dermatologisk kontrol.
  • Ikke-komedogen - tilstopper ikke porerne.