Når sko er mere end sko

Når sko er mere end sko

Galleri: I denne sæson lancerer Bianco deres AW17 styles under kampagnen ‘One Pair Is Not Enough’, fordi det kan være svært at vælge kun ét par - og fordi kvinder ikke skal nøjes med ét par til at udtrykke sig selv.

#WomenNeedMore

Bianco startede året med at sætte fokus på ligeløn i deres kampagne ‘Equal Pay Is Not Enough’ og følger nu op med denne sæsons kampagne ‘One Pair Is Not Enough’ med en kollektion fyldt med styles, der får dig til at ønske, at du har flere fødder.

AW17 består af både pumps, støvletter, ankelstøvler med eller uden snører, platformsneakers, hiker-stil, chunky flatform og sæsonens mest dominerende trend, mid-high heels, der gør det nemmere end nogensinde at bevæge sig rundt i hæle. Alt sammen i en pallette af forførende efterårsnuancer med metalliske detaljer og smukke udsmykninger.

Så find de sko, der udtrykker dig og din stil - og du behøver jo ikke vælge, for Women need more.

POINT PUMPS - Flotte spidse pumps med smuk hæl detalje. Perfekt til hverdags outfittet eller et par jeans.

HIGH CUT PUMPS - Fuldend et sofistikeret og minimalistisk look med disse fine ruskinds pumps. Der er lagt vægt på den lave udskæring og den skulpturelle keglehæl, som sikre den bedste komfort på en lang dag. 


CLEAVED LACE-UP DERBY SHOES - Flot Derby shoe i skind med solid flatform gummisål. Perfekt til efterårets varme varme farver. Style skoen med iøjnefaldende strømper eller bare ankler. 

DRESS CHELSEA - Smuk ankelstøvle i blødt skind og elastik paneler, tåkappe og et slim fit look. Blokhælen sikre en solid støtte hele dagen. 

BLOCK DRESS BOOTS - Blokhælen er kommet for at blive. Fuldend dit outfit med en retro klassiker i skind og den ikoniske runding og perfekte hælhøjde. 

MID HIGH CHELSEA - Flotte læder pull-ons med elastik paneler, blokhæl og deltajehank. Den gode solide hæl gør det muligt at have dem på hele dagen uden ømme fødder. 

CLASSIC BOOTS - Snørestøvlen er tilbage og er et musthave i din garderobe. Støvlen er lavet i et lækkert blødt skindmateriale og har fastgjort lynlås på indersiden. Kan bruges til nederdel eller et par grove jeans. 

FLATFORM SUEDE CHELSEA - Hop med på Flatform-bølgen og prøv et par lækre rundskinds flatform støvler med elastik indsatser, chunky flatform sål og rund snude. 

OVERKNEE STRETCH BOOTS - Overknee støvlen er en af vigtige efterårs styles, som kan bruges med alt lige fra stramt denim til løse kjoler. Støvlens tekstil materiale i stræk sikrer den perfekte pasform og at den forbliver på plads hele dagen. 

POM POM SNEAKERS - Fede sneakers med fake fur pom poms. De solide gummisål og runde snude giver en lækker komfort hele dagen. 

HIDDEN FELT SNEAKERS - Lækre filt snakers med snørebinding og chunky gummisål er et perfekt match for et mere groft efterårslook. 

VELVET PARTY SANDALS - Opdater din garderobe med velour sandaler i lækkert blødt tekstil. Sæt gang i dit outfit med flotte velour farver og lakerede negle til efterårets fester eller det lidt mere modige hverdags outfit. 

Se meget mere fra ‘One Pair Is Not Enough’ kollektionen her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko