Nej tak til influenza

Nej tak til influenza

Vinter er lig med højsæson for yderst irriterende sygdomme som influenza og forkølelse. Men her på redaktionen har vi opdaget et sandt vidundermiddel, der med jævne mellemrum bliver skyllet ned af flere redaktionsmedlemmer, og som med stor succes har dræbt en kommende snue.

Vi taler om naturlægemidlet Echinaforce, der er en tinktur lavet på udtræk fra blomsten rød solhat, hvis aktive stoffer har en positiv effekt på vores immunforsvar.

"Et par gange om året rammes jeg af grelle forkølelser tangerende til fuldvoksne influenzaer, og på frustrerende vis melder symptomerne sig altid op til rejser. Da turen gik til Milano sidste vinter, var jeg derfor en oplagt kandidat til at teste Echinaforce – et naturlægemiddel, der lindrer forkølelsessymptomer og forebygger sygdom. Resultatet: Forkølelsen blev væk og for en gangs skyld kom jeg igennem en HEL vintersæson uden konstant snøften og snurrende hoved," siger journalist Lise.

Undertegnede har også flere gange taget et shot med 30 dråber i et glas vand, når jeg kan mærke, at der er sygdom på vej. Det smager ikke godt, men stopper effektivt udbruddet.

Så her et et godt tip, der booster dit immunforsvar hermed givet videre. Hav en dejlig og forhåbentlig sygdomsfri vinter :)

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed