Holly Golightly
Foto: PR

Ny kampagnevideo for luksusbutik satser stort på humor og dans

Vi har snakket med Barbara Maj Husted Werner om at arbejde med humor, lave kampagner for sin egen butik, og om hvordan man holder sig 'med på beatet' – rent digitalt.

I 2001 blev Barbara Maj Husted Werner medejer af den københavnske succes og luksusbutik, Holly Golightly, og lige siden har hun hjulpet de Københavnske piger med at tømme sparegrisen og pryde skuldrene med smukke tasker.

LÆS MERE: 10 budgetfund der ligner en million – og hvordan du skal bruge dem

Siden efteråret 2014 har Holly Golightly lavet foto- og videokampagner, som en af de eneste butikker i Danmark – det er nemlig som oftest mærkerne, som butikkerne sælger, der laver kampagner. Om den nyeste kampagnevideo siger Barbara Maj Husted Werner:

"Vi har med denne video forsøgt at have en helt ny tilgang til det at sælge luksusvarer på nettet. Vi arbejder kun med helt nye lysende talenter, dansere og modeller - både af økonomiske årsager, men også fordi vi synes de er de fedeste. På den måde kan vi også hjælpe hinanden med at blive set, og vise hvad vi kan."

LÆS MERE: Jennifer Anistons stærke budskab om bodyshaming går viralt

Om netop tilgangen til luksusmode fortsætter Barbara:

"Vi vil gerne have professionelle dansere med bevægelse, humor og charme til at give folk en mere følelsesmæssigt mættet oplevelse af noget så gængs som en forbrugerplatform/webshop," siger Barbara og fortsætter:

"Vi håber, at brugeren bliver opløftet, berørt og ser hvordan vi ønsker vores varer brugt – stylet på en forfriskende måde, af de nyeste talenter."

Videoen er den anden i rækken, og til august kommer endnu en.

LÆS MERE: Kom med indenfor i Eniko Mihaliks lejlighed i Williamsburg

LÆS MERE: Eurowoman tester: Japansk Lifting

LÆS MERE: Nu kan du også fylde smykkeskrinet med Mulberry