Twingo er den cool og komfortable citybil fra Renault

Twingo er den cool og komfortable citybil fra Renault

Ny Twingo - bilen som passer på dit "dagens outfit"

Annonce: Twingo er en lækker city-bil med fem døre, der er skræddersyet til storby-pigen, der både vil have komfort, innovation og design.

Hver dag bruger du lang tid på at sammensætte "dagens outfit", inden du går ud af døren. Uanset om det gælder, at du skal se prof' ud på jobbet, skal på romantisk date med kæresten, en festlig bytur med veninderne eller blot hygge hjemme på matriklen.

Lige meget hvad du er til, så er tøjet, stilen og håret altid – eller næsten altid – 100 % i orden. Stylet af dig og din gode smag. Det er en af hverdagens små fornøjelser.

Alt kører – lige indtil du står ude på gaden i silende regn, som er så typisk for Danmark. På få minutter bliver du forvandlet til en sølle våd vaskebjørn med sort mascara hængende ned ad kinderne, mens tøjet klasker usmart og koldt ind til kroppen. Hvad skete der lige dér? Glemte du et kort øjeblik, at du ikke bor under lunere himmelstrøg i Paris eller Rom?

Måske mangler du blot den vigtigste accessory – en chic citybil som Twingo?

Twingo er alt dét, du savner i hverdagen!
Din nye bedste ven på fire hjul, som er skræddersyet til livet i byen.
Twingo passer til dig og dit outfit i alt slags vejr!Du kan vælge at udstyre Twingo med elektrisk stofsoltag, så du og vennerne kan nyde de gode danske sommerdage og den friske luft, selv om I kører derudaf på landevejene. Eller du kan style Twingo'en indvendigt med et udtageligt handskerum i stof, som ligner en lille taske. Og din yndlingsfarve, som du vælger bilen i, går igen på udvalgte steder i det smarte, lyse interiør.

City-bilen kan skræddersys lige efter din stil, dine behov – alt efter din pengepung ligesom din garderobe.

Praktisk, cool og innovativ
Twingo er en lækker city-bil med fem døre, som kun koster fra 79.900 kr. Den kører cirka 23,8 kilometer per liter. Arkitekturen på bilen er innovativ – den er 10 centimeter kortere end sine søstre, og det gør Twingo utrolig nem at arbejde med, når du sidder bag rattet.

Bilen kan parkere på selv den mindste plet inde i byen. Og kører du forkert, så er det ingen sag at vende Twingo'en i et u-sving. City-bilen flytter sig fikst og vender hurtigt med en vendediameter på kun 8,6 meter. Det er en meter mindre end andre små biler.Indvendig føles Twingo cool og meget rummelig med højt til loftet og med lyse farver. Der er ekstra god benplads, også til de to, der sidder på bagsædet. Det er ret unikt for en citybil. Så du kan sagtens være bekendt at tage kæresten og veninderne med.

En anden god detalje er det rummelige bagagerum med flad bund, så du nemt kan fylde det med 188 liter, lige når du har brug for det. Og du kan lægge sæderne ned, så du får plads til ting som er op til 2,30 meter. Og gemt i hver side af bagagerummet er der to kroge til at hænge shopping poserne på!

R&Go-systemet er nok også noget for dig. Det er et banebrydende system, som forvandler din smartphone eller tablet til et navigations og multi-medie-system, så du både kan tale håndfrit i mobil, køre miljøkørsel og nemt finde vej via navigationsfunktionen. Så du er altid "på" og ikke går glip af noget.

Med Twingo behøver du ikke at gå på kompromis med, hvem du er og hvad du tager på! Har du lyst til at prøve en tur?

Læs mere og book prøvetur her.