Nye favoritter til efterårsgarderoben

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Laurie, FREQUENTS, Creton, Mansted, Stylelegs & Ziga

Nye favoritter til efterårsgarderoben

Bliv klar til den nye sæson med lune styles, lækker strik og sko i årstidens brændte farveskala.

Kalenderen siger officielt efterår, og det er tid til at bytte sandaler, shorts og lette sommerkjoler ud med lag-på-lag og varmere trøjer, jakker og bukser. Mangler du inspiration til, hvilke items du skal gå efter, så se med her, hvor seks brands giver deres bud på sæsonens must-haves!

Cool og Classiccoze_614x450.jpg

LAURIE sværger til garderobens tidløse items. Fordi de er til at stole på, og fordi de er så behagelige at have på. Det langsigtede perspektiv er helt essentielt i brandets designfilosofi. Det er vævet ind i dets historie – både når det gælder materialevalg og passionen for pasformer.

LAURIE ser på verden med et bæredygtigt blik, og tiltroen til tekstiler er noget, de gror. Derfor blev de som det første kvindelige brand i Danmark STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificeret i 2016, og deres kollektion af certificeringer vokser.

Gå på opdagelse i LAURIEs nye, spændende ESSENTIALS sortiment, hvor stilen er sofistikeret og signaturen minimalistisk. Fordi less is more.

Få rabat på sæsonens must-havebrandsofscandinavia_altfordamerne-(1).jpg

Kender du FREEQUENTS populære veste? På FREEQUENT.dk kan du lige nu købe dem med 20% rabat!

Vesten er efterårets absolutte must-have. Den er perfekt til en kølig efterårsdag, og lige nu har FREEQUENT.dk flere forskellige varianter. Vælg for eksempel mellem kort eller lang og med eller uden teddy.

Udover veste er FREQUENTS efterårskollektion fyldt med smukke blomstrede kjoler, lækre skjorter, behagelige jakkesæt til jobbet – og selvfølgelig overtøj i alle afskygninger.

Luxury for less er FREEQUENTs motto, og her finder du lækre kvaliteter og et bredt udvalg af styles til fornuftige priser. Pasformen er i fokus, så det passer til den moderne kvinde. Brandet blev etableret i 2009 og forhandles i dag hos mere end 150 butikker i Danmark.

Find dine nye efterårsfavoritter hos FREEQUENT! Du får 20% rabat på FREEQUENT.dk med koden: ALT20 til og med 31/10-21. Gælder ikke nedsatte varer.

Two Generations by SinnerupCreton_alt.jpg

I 25 år har danske Créton, med Lisbeth Skov Sinnerup som chefdesigner, skabt modetøj til kvinder. Lisbeths datter Silke Renée Sinnerup er også designer og lancerede i 2019 sit eget smykkedesign.

Som nyeste skud på stammen er mor og datter i familievirksomheden Sinnerup nu gået sammen om deres første fælles modebrand – ’Two Generations by Sinnerup’.

Brandets efterårskollektion består af tidløse klassikere med et skævt twist til hverdagsgarderoben og bærer særligt præg af sports- og naturreferencer, da mor og datter deler en passion for ridesporten og naturen og har en vision om at skabe langtidsholdbar mode med fokus på naturlige materialer.

Gå den nye sæson i møde i smuk strikFrisbaek.jpg

Forbinder du også efterår med lækre, vamsede sweatre? Så er Mansted lige stedet for dig! Gå på opdagelse i webshoppens store udvalg af strik, og find den style, der passer til lige præcis dig.

Mansted populære model ”Pasadena” er en lækker striksweater med smukt bærestykke i 100 % lambswool, og fås i fem forskellige flotte efterårsfarver.

Få information om nærmeste forhandler på tlf: 32570024, eller se mere på mansted.dk

Efterårets flotteste strømperOllerup_Stylelegs2-(1).jpg

Stylelegs er en webshop med et af Danmarks største udvalg af strømper. Her findes strømper i alle afskygninger - til enhver smag og lejlighed!

Oplev et kæmpe univers af strømpebukser, selvsiddende strømper, strømper til hofteholder, shapewear samt ankel- og knæstrømper til efterårsgarderoben. Det store udvalg findes i alle størrelser, og herunder selvfølgelig også plus size.

Hos Stylelegs er mottoet, at strømper skal ”fylde” mere i påklædningen og komplementere resten af tøjet. Derfor har de både klassiske strømper og moderigtigt fashionwear. Lige nu kan du få 15% rabat på det første køb ved at tilmelde Stylelegs’ nyhedsbrev.

Sko der taler til hjertetZiga.jpg

Er du vild med unikke detaljer? Det er bestemt ikke et kedeligt syn, der møder dig på hylderne hos Ziga i Ebeltoft! I butikken, der rummer modetøj, kunsthåndværk og smykker, finder du de mest fantastiske sko fra Pisaverde

De farverige og kunstneriske sko er fra et lille spansk skomagerværksted. Her bliver alle styles syet af læderrester, og sålerne er af genanvendte materialer såsom slidbaner fra motorcykeldæk, gummi eller plastikflasker.

Måske har du allerede hørt om skoene fra studievært Søren Dahls foredrag om FN’s verdensmål, hvor han fortalte, at de ”går lige i hjertet på en kunstner med fokus på bæredygtighed.”

Ziga har eneforhandlingen i Norden. Se mere på www.ziga.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj, Shopping og Stil