Nye must-have solbriller fra MESSYWEEKEND – rosé er en af sommerens farver

Nye must-have solbriller fra MESSYWEEKEND – rosé er en af sommerens farver

Vi har udvalgt de 3 bedste must-have solbriller fra kollektionen:

MESSYWEEKEND, det danske brillemærke, har netop lanceret deres nye SS22 kollektion. Vi har taget et kig, og der er en tydelig trend indenfor monochrome designs og transparente stel. Farven Rosé er en af de nye friske forårsfarver, der vil kunne bære dig ind i de lange sommernætter.

Vi har udvalgt de 3 bedste must-have solbriller fra kollektionen:

Den tidløse all-rounder: NEW DEPP

NDTRSA_Rosé_New-Depp_Female-new.jpg

Med sin klassiske runde form passer modellen NEW DEPP til de fleste ansigter. Den bedst sælgende model fås nu i den friske nye farve: lys rosa. Disse solbriller er håndlavet af kvalitetsacetat og udstyret med UV400-linser, og vil helt sikkert blive en uundværlig accessory til dit sommer outfit – hvad enten du skal en tur på stranden eller spise en brunch med veninderne i solen. Ikke alene er ’NEW DEPP’ en absolut favorit, men den kommer også et attraktivt prisskilt på kun 550 DKK (inkl. Shipping og retur).

Udover den bedst sælgende Champagne-farve, så kommer NEW DEPP i hele 10 farver, bl.a.  andre populære farver som Crystal Green, Bottle Green og Amber.

 

RITA: Et let cat-eye oversized fit

rita_ritrsa---new.jpg

RITA, er en af de helt nye modeller i SS22-kollektionen. De beskrives bedst som et par klassiske runde solbriller med et lidt oversized stel. De afrundede linjer samt stelets lette cat-eye-form giver disse solbriller et feminint strejf. De kommer i klassiske farver som Sort, Tortoise, Champagne og naturligvis i sommerens Rosé. De er håndlavede i kvalitetsacetat, fuld UV400 beskyttelse og stærke hængsler der sikrer et nyt feel i årevis. RITA koster 700 kr inkl. Shipping og retur.

 

LIV: solbriller med karakter

LITRSA_Rosé_Liv_Female-new.jpg

Hvis du er på udkig efter solbriller med stil og lidt mere frækhed, så rammer LIV plet. En firkantet, lidt oversized pasform og et chunky acetatstel. Med de robuste 5-falsede hængsler kan du virkelig mærke kvaliteten af disse solbriller. Pris 650 kr. Liv fås også i Sort, Tortoise og Pink.

Et pengepung (og miljø) venligt prismærke

Et par MESSYWEEKEND solbriller op til 700 DKK (inklusiv shipping og retur). Desuden donerer MESSYWEEKEND for hvert par solgte solbriller en del af omsætningen til deres Clean Oceans-partnere (Plastic Change og Resea) der sikrer oprydning af havplast. 250 tons i skrivende stund.

Hvis du vil læse andres meninger om MESSYWEEKEND’s solbriller, kan du tjekke anmeldelserne på Trustpilot, hvor de har en 4,7 bedømmelse.