GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Stylebark
Foto: iStock Stylebark er et nyt online shoppingkoncept, som har til hensigt at lede sine brugere frem til nogle af de bedste modetilbud på nettet.

Stylebark

Nyt koncept vil spare dig for mange penge, når du shopper mode online

Ulrik Groth-Andersen og hans gode ven Andreas Kjeldsen har fået en idé. De vil føre oplevelsen af at være på outlet eller lagersalg ind i et online shoppingunivers ved at samle alt tøj på udsalg på store shoppingportaler som Asos, Zalando, og i fremtiden luksuswebshops som My Theresa og Net-A-Porter, på ét site. Og til det formål har de udviklet appen og shoppeportalen Stylebark, som de lancerede d. 1. oktober.

29-årige Ulrik Groth-Andersen og hans ven, 26-årige Andreas Kjeldsen, elsker at shoppe på nettet. Andreas Kjeldsen har lige frem gjort det til et fast ritual at finde inspiration på blogs og i de fysiske butikker, for så at gå hjem og se hvor billigt han kan finde looket online.

Af samme grund er det måske ikke så overraskende, at det netop skulle være disse to unge IT-udviklere, som blev hjernerne bag en ny shoppingportal, der samler alt udsalgstøj fra de store internationale shoppingsites på ét sted, hvor tøjet kan filtreres på alt fra mærke og stil til størrelse.

LÆS OGSÅ: Her er den nye model, du skal kende

Stylebark, som portalen hedder, blev lanceret 1. oktober og viser lige nu tøj fra webshops som Asos, Zalando, Nelly og Nelly Man. Inden for den nærmeste fremtid vil de to stiftere gerne udvide med mere high end-shoppingportaler som My Theresa og Net-A-Porter.

– Vi lytter meget til vores brugere. Indtil videre er vi gået efter de store shops, hvor vi vidste, at der var noget volumen af mærkevarer i deres outlets. Men vi vil også gerne have nogle af de mere high end brands repræsenteret, for det kan vi høre at vores brugere efterspørger, siger Ulrik Groth-Andersen, som først fik idéen til Stylebark.

– Vi har prøvet at simplificere den browsingoplevelse, som folk skal have. De skal bare være nemt at komme ind og kigge på noget.

Ulrik Groth-Andersen og Andreas Kjeldsen står bag det nye online shoppingkoncept Stylebark. Foto: PR foto/Stylebark 

Lige nu kan du på Stylebark blandt andet finde en kjole fra Lost Ink til 130 kr., en vest fra Karl Lagerfeld til 1215, Tiger of Sweden-sandaler til 999 kr. og en Michael Kors-clutch til 989 kr., via hhv. Asos og Zalando, som Stylebark henter tilbud fra.Foto: Asos/Lost Ink og Karl Lagerfeld/Zalando, Michael Kors/Zalando og Tiger of Sweden/Zalando.

Han forklarer, at konceptet bag er inspireret af oplevelsen af at være på et outlet. 

– Der er jo en masse inspiration at hente på modeblogs, Instagram og Pinterest, men jeg savnede lidt den der shoppingoplevelse, som man har på outlets, hvor man er ude efter gode tilbud, men måske ikke lige ved præcis, hvad det skal være. Hvor man bare har lyst til at browse lidt rundt. Lige nu er det jo lidt noget råd, at man skal ind på alle de her forskellige sider. Vi samler det hele ét sted.

LÆS OGSÅ: Balenciaga går all in på sort modehumor

Hvordan fungerer det helt grundlæggende?

Ulrik Groth-Andersen: Stylebark er et website, der samler alt det tøj, der er på tilbud fra alle de store, online modeshops. Vi har en regel om, at der minimum skal være 20 % udsalg, før vi synes, at det er interessant. Og bagved, i teknikken, har vi så gjort en masse for, at man kan søge i størrelse, farve, brand og så videre.

Hvad skal gøre, at brugerne vælger jeres platform ift. at shoppe, som de er vant til?

Andreas Kjeldsen: Vi prøver at skabe en platform, som teknisk fungerer godt. Som er hurtig og som gør, at du kan søge efter de ting, du godt kan lide på tværs af sites. Jeg ser det som et hjælpeværktøj til at få noget pænt tøj til en god pris. Og så har vi en masse planer for nye features i fremtiden.

Ulrik Groth-Andersen: Ja, vi arbejder for eksempel på, at du, hvis du noterer, at du er interesseret i Wood Wood og bruger størrelse medium, får en besked, når der kommer noget fra Wood Wood i medium.

De to udviklere står selv for arbejdet med Stylebark her i begyndelsen, men i fremtiden håber de på at kunne skalere op og måske få nogle større samarbejdspartnere. Du kan tjekke Stylebark ud her. 

LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i julegave.

LÆS OGSÅ: "Jeg forelskede mig i disse bukser, da jeg så dem under modeugen"

LÆS OGSÅ: Hun er blevet kaldt den nye Lana del Rey og storhitter i England - men kender du hende?