backward
play
forward
0.00 / 0.00
Ole Henriksen
Foto: Franne Voigt
podcast

”Jeg solgte hele molevitten og satte pengene i banken”

Ole Henriksen

Hele vejen rundt om Ole Henriksen

Ole Henriksen gæster det nyeste afsnit af "Hele vejen rundt".

arrow-down

Ole Henriksen er kendt som verdens gladeste cremekonge, men han er også en dygtig forretningsmand, afslører han i podcasten Hele vejen rundt på Talk Town. Pengene har han blandt andet brugt på sine to luksushjem i henholdsvis Los Angeles og København.

Nogle har held i kærlighed, andre i kortspil. Ole Henriksen har held i penge, fortæller han i podcasten Hele vejen rundt i Talk Town.

”Jeg har altid været virkelig god med penge og god til at investere og lave budgetter. På et tidspunkt blev mit spa en kæmpe succes, og de store stjerner blev klienter, så jeg tjente flere penge hurtigere end forventet, og dem investerede jeg. I played the stock market,” siger OIe Henriksen begejstret.

Uden at fortæller det til sin kæreste, Laurence, havde han fået en masse penge i kassen.

”Men da jeg så pludselig fik jeg mistanke om, at aktiemarkedet ikke ville holde sig på toppen, solgte jeg en morgen hele molevitten og satte det hele i banken. Tre måneder senere kollapsede markedet,” fortæller Ole Henriksen.

På det tidspunkt var Laurence Roberts et relativt nyt bekendtskab, og parret ledte efter et hus sammen. Laurence var imidlertid i tvivl om, hvordan de skulle få råd til et stort hus i den mondæne del af Los Angeles.

”Jeg sagde, at jeg havde pengene, og så fandt Laurence vores hus i bakkerne nord for Sunset Boulevard,” fortæller Ole Henriksen om det hus, han har delt med Laurence i snart 30 år.

Legede med penge som barn

Allerede som barn havde Ole Henriksen held i penge, for han arbejdede som mælkedreng hver morgen og stod op hver morgen 5.30 for at dele mælk ud i Nibe.

”Lige siden jeg arbejdede som mælkedreng, har jeg elsket at lege med penge.”

Men der var også en anden grund til, at lille Ole gerne ville tjene penge.

”Jeg hjalp til med økonomien derhjemme. Det var ikke fordi, de bad mig om det, men jeg elskede at hjælpe mine forældre,” siger Ole Henriksen, som også fortæller i podcasten, at han voksede op i ”små kår”.

Sådan er det ikke længere. Ole Henriksen solgte i 2011 sin virksomhed til luksusbrandkonglomeratet LVMH – det står for Louis Vuitton Moët Hennessy og indeholder også mærker som Christian Dior og Sephora - for et ukendt millionbeløb. Siden har han været kreativ direktør for sit eget brand, som han også stadig har aktier i.

Det tillod ham blandt andet i 2018 at købe en to etagers lejlighed i det centrale København for 11,5 millioner kroner.

DU KAN HØRE HELE AFSNITTET MED OLE HENRIKSEN PÅ TALK TOWN

Om podcasten 'Hele vejen rundt'

HeleVejenRundt_final_til_artikel.jpg

Hele vejen rundt om de kendte

Der findes omveje, afveje, lige veje og genveje. Der findes kommandoveje og veje, der går lige i hjertet.

Vi spørger en række kendte mennesker om deres veje rundt i livet. 

Hvornår har livet været lige ud af landevejen, og hvornår har de for alvor mistet vejgrebet?

LYT TIL HELE VEJEN RUNDT

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Skønhed