Opgrader garderoben med de fedeste sommer-styles
Denne artikel er sponsoreret af: 2-Biz, Sinnerup, Ilse Jacobsen, KARMAMIA Copenhagen & Kysthuset.

Opgrader garderoben med de fedeste sommer-styles

Gå sommeren i møde med lækre items, der både kan bruges til festlige arrangementer, afslapning i ferien og på jobbet.

Årets første sommermåned er skudt i gang, og det betyder (forhåbentligt) tonsvis af solrige sommertimer – og helt sikkert også stribevis af skønne arrangementer. Derfor er det selvfølgelig tid til en opgradering af garderoben, så lad dig her inspirere af en række lækre, danske brands, der tilbyder det bedste indenfor mode.

2-Biz – sommertøj i lækre farver og materialer2biz_advertorial.jpg

Det danske modetøjsbrand 2-Biz har i over 30 år designet tøj til kvinder med komfort og æstetik som omdrejningspunkt. Hver af de seks årlige kollektioner byder på et bredt udvalg af skønne styles - altid designet med udgangspunkt i tidens tendenser.

Dette års sommerkollektion er selvfølgelig ingen undtagelse. Lad dig her inspirere af det lækreste garderobeudvalg i hør og friske farver – og snyd ikke dig selv for en ny favoritsommerbuks- eller kjole

2-Biz forhandles i over 280 butikker i Danmark. Find en forhandler nær dig eller online.

Créton – Mor og datter nyt brand ’Two Generations by Sinnerup’creton_spring21_6296.jpg

I 25 år har danske Créton skabt designertøj til kvinder. Bag foretagendet er Lisbeth Skov Sinnerup, der lancerede sin første kollektion i 1996. Hendes datter Silke Renée Sinnerup lancerede sidste år hendes eget smykke designs. Nu bliver jubilæumsåret, for familievirksomheden Sinnerup, markeret ved at mor og datter i Sinnerup-familien lancerer deres første modebrand sammen – ’Two Generations by Sinnerup’.

Tøjkollektionen består af tidløse klassikere med et skævt twist til hverdagsgarderoben, som særligt bærer præg af sports- og naturreferencer, da mor og datter sammen deler en passion for ridesporten og naturen og har en vision om at skabe langtidsholdbar mode med fokus på naturlige materialer.

ILSE JACOBSEN – Et godt valg til dine sommerfødderIlseJacobsen_ilh_614x450px.jpg

Lys og munter er nogle af de ord, der dukker op, når du googler betydningen af ’cheerful’ – og det er også præcis den følelse, det giver, når du træder ned i et par klipklappere fra Ilse Jacobsen. Klipklapperne er produceret i luftgummi, der gør dem lette og fleksible, samtidig med at de er yderst komfortable med deres mønstrede indersål, som skaber en mild massageeffekt.

Er du mere til lukkede letvægtssko, kan du med fordel prøve Ilse Jacobsens TULIP-sko, som er praktiske, behagelige og håndlavet med en ydersål i naturgummi og en overdel produceret af 25% genanvendte bildæk.

Skoene er desuden testet for kemikalier og lever op til EU-standard.

KARMAMIA Copenhagen – Smukke prints, elegante farver og perfekt pasformkarmamia_billede_afd_annonce.jpg

De smukke styles fra KARMAMIA Copenhagen er indbegrebet af sommer. Hvad, der blandt andet gør dette brand unikt er, at det har sin egen systue og producerer efter efterspørgsel. Dermed har KARMAMIA Copenhagen fokus på modebranchens helt store udfordring: Overproduktion. Brandet har yderligere gjort sig bemærket med sine elegante print og farver kombineret med gode pasformer. Lad dig fx inspirere af ’Melange Ivory’, som er et klart favoritprint denne sommer og findes i forskellige modeller.

Gå på opdagelse i KARMAMIAs spændende sortiment enten online her, hos de mange forhandlere landet over eller besøg deres egen butik på Nikolaj Plads i København.

KYSTHUSET – 20% rabat på første købkysthuset_alt.jpg

Munthe, Lollys Laundry, Mos Mosh, Stine Goya, Second Female, Mads Nørgaard, Moss Copenhagen – det er blot et udpluk af de mange lækre brands, du finder hos KYSTHUSET, der både huser en fysisk butik i Odder og findes online: www.kysthuset.com. KYSTHUSET opdaterer løbende deres brede sortiment, hvor du finder en inspirerende pallette af moderigtige items til en god pris. Derudover bliver der jævnligt sorteret ud i resterne, og derfor finder du altid et godt udvalg af sæsonens mærkevarer på tilbud.

Få 20 % på din første køb* på webshoppen eller i butikken som ny kunde med rabatkoden: alt21

*Gælder ikke nedsatte varer, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Tøj og Trends